Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Eeej spokojnie, jeszcze tyle potencjalnych serdyszek na grudzień jest możliwych. Nieustająco trzymam kciuki.Kurde dziewczyny to serio nie tak mial sie rozpoczac ten grudzien! Jesli listopad i grudzien bedzie slaby, to sorry, ale styczen musi byc pelen serduszek! Prosze zaplanowac w grafikach urlop na plodne i nie wychodzic z lozka!![]()
Ja się pierwszy raz w życiu modle zeby okres przyszedł szybko żebym się wyrobiła z inseminacja przed świętami bo w innym wypadku płodne wypadną w święta jak będę mieć gości na kilka dni na noc… a to będzie wyzwanie z naszym psem (nie wiem czy kiedyś wspominałam że mam psa). Więc się plamienie rozkręca i teraz to trzymamy kciuki żeby okres się rozkręcił.Kurde dziewczyny to serio nie tak mial sie rozpoczac ten grudzien! Jesli listopad i grudzien bedzie slaby, to sorry, ale styczen musi byc pelen serduszek! Prosze zaplanowac w grafikach urlop na plodne i nie wychodzic z lozka!![]()
O jejku jak miło
O jejku jak miło![]()
dziękuję
Dorka trzymam kciuki![]()
Oczywiscie, ze jest duzo mozliwosci jeszcze, ale ten poczatek mial tak z buta wjechac!Eeej spokojnie, jeszcze tyle potencjalnych serdyszek na grudzień jest możliwych. Nieustająco trzymam kciuki.
Wbrew logice, ale trzymam kciuki, zeby ten okres szybko sie rozkrecil!Ja się pierwszy raz w życiu modle zeby okres przyszedł szybko żebym się wyrobiła z inseminacja przed świętami bo w innym wypadku płodne wypadną w święta jak będę mieć gości na kilka dni na noc… a to będzie wyzwanie z naszym psem (nie wiem czy kiedyś wspominałam że mam psa). Więc się plamienie rozkręca i teraz to trzymamy kciuki żeby okres się rozkręcił.
Może listopad i grudzień kiepsko bo jest mniej słońca? Już wymyślam xD