93kora
Moderator
17 lat ... Kiedy to było ... O jeeeeejA jak to niby miało być do mnie to dzięki xD![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
17 lat ... Kiedy to było ... O jeeeeejA jak to niby miało być do mnie to dzięki xD![]()
O jezu, nie psuj zabawy17 lat ... Kiedy to było ... O jeeeeej![]()
Czekaj na jutrzejszy post bo przecież Sylwester i po krzakach będą latać siedemnastkiO jezu, nie psuj zabawyDopiero co komplement tu padł, a Ty już wywlekasz, że my stare.
![]()
Czekaj na jutrzejszy post bo przecież Sylwester i po krzakach będą latać siedemnastki.
Btw co za myślenie wgl![]()
Dla mnie to, co Ty sobą tu prezentujesz jest jeszcze gorsze. Potem robią się z tego stare plotkary siedzące w oknach i obgadują wszystkich dookoła. Bo ta z tym, a tamta z innym, a ta poroniła, a ta ju rok po slubie i nie w ciąży.Otóż nie tylko te dziewczyny powodują złą sławę tychże szkół. Razem z tatusiami swych pociech piją denaturat, palą papierosy, często dochodzi do bójek lub podpaleń np. szkolnej ławki. Jeden gagatek rozpylił tam gaz pieprzowy, przez co ewakuowali uczniów. A T wszystko publikują w internecie. Tak, tam 60% ludzi ma kuratora, niezależnie od płci młodocianej szumowiny społecznej.
Pozdrawiam![]()
Nie, to akurat nie konkretnie do ciebieA jak to niby miało być do mnie to dzięki xD![]()