Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj, mam nadzieję że nie rozgoscisz się na zbyt długoCześć! Jestem nowa na tym wątku, testuje od roku w samotności, pomyślałam że fajnie by było oczekiwać na to razemproszę o wpisanie na 25.01 Szczęśliwego nowego roku!
Hahah jakbym o sobie czytałaCześć Laski
Jak tam nastawienie na nowy rok?
Będę musiała w tym roku iść do szefowej się zwolnić bo wychowawczy mi się kończy
Jakoś 5 stycznia zadzwonię do przychodni i spróbuję się umówić do Pani ginekolog na NFZ w innym miejscu (bo mój ostatni gin to jakaś porażka,po cp i torbieli krwotocznej traktował mnie jak małolatę i przerywał,nie słuchał- ciążę biochemiczne nic nie znaczą dla wywiadu ginekologicznego według niego itd.)
A tak to chce się zmotywować do regularnych ćwiczeń mdm i ogólnie się trochę rozruszać bo próbowałam już kilka razy a i tak po 2 tyg trafiłam zapał
I nie będę mówić,że nowy rok - nowa ja- bo "nowa " to ja jestem co sylwestra od chyba 15 lat![]()
No jak będę miała możliwość to też porobie jakieś badania - może uda mi się jakieś skierowanie wyciągnąć od gin.Hahah jakbym o sobie czytałateraz postanowiłam zadbać mocniej o suple, zrobić wreszcie wymazy które odkładam w nieskończoność, męża wysłać na badanie nasienia, nowy rok sprzyja takim decyzjom więc liczę na to że też zaraz nie machnę na to ręką
![]()