• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

❄️⛄️🌟 Nowy Roczek, nowy kroczek - niech się zjawi tutaj Smoczek! 🍼👶🏻🧸

reklama
Dzieeeeen dobry 1 stycznia :D u nas tez wczoraj dwojka wymiennie z polsatem, przelaczalam jak kogos nie lubie :D
Dzisiaj standardowo pobudka rano, niewazne ze zasnelam pozno :D

Testy dalej robia mnie w bambuko, ale owu jeszcze nie bylo, jesli nie bedzie takich jaj jak miesiac temu, to objawowo powinno byc jutro najdalej, wiec dzis pik, zobaczymy co z tego bedzie :D

Dzień dobry w roku który przyniesie nam wszystkim spełnienie tego najważniejszego marzenia 🎊❤️ szczerze mówiąc cieszę się że mam już tamten rok za sobą, mam nadzieję że będzie już tylko lepiej 🤐 Od rana obudził mnie ból podbrzusza, chodzę i sprawdzam czy to już okres a tu nic i nic... Przychodź małpo 🐒🐵🙉

Cześć Laski :)
Jak tam nastawienie na nowy rok?

Będę musiała w tym roku iść do szefowej się zwolnić bo wychowawczy mi się kończy 🙄

Jakoś 5 stycznia zadzwonię do przychodni i spróbuję się umówić do Pani ginekolog na NFZ w innym miejscu (bo mój ostatni gin to jakaś porażka,po cp i torbieli krwotocznej traktował mnie jak małolatę i przerywał,nie słuchał- ciążę biochemiczne nic nie znaczą dla wywiadu ginekologicznego według niego itd.)

A tak to chce się zmotywować do regularnych ćwiczeń mdm i ogólnie się trochę rozruszać bo próbowałam już kilka razy a i tak po 2 tyg trafiłam zapał 🫣
I nie będę mówić,że nowy rok - nowa ja- bo "nowa " to ja jestem co sylwestra od chyba 15 lat 😂

Cześć Laski :)
Jak tam nastawienie na nowy rok?

Będę musiała w tym roku iść do szefowej się zwolnić bo wychowawczy mi się kończy 🙄

Jakoś 5 stycznia zadzwonię do przychodni i spróbuję się umówić do Pani ginekolog na NFZ w innym miejscu (bo mój ostatni gin to jakaś porażka,po cp i torbieli krwotocznej traktował mnie jak małolatę i przerywał,nie słuchał- ciążę biochemiczne nic nie znaczą dla wywiadu ginekologicznego według niego itd.)

A tak to chce się zmotywować do regularnych ćwiczeń mdm i ogólnie się trochę rozruszać bo próbowałam już kilka razy a i tak po 2 tyg trafiłam zapał 🫣
I nie będę mówić,że nowy rok - nowa ja- bo "nowa " to ja jestem co sylwestra od chyba 15 lat 😂
Hahah jakbym o sobie czytała 🤣🤣🤣 teraz postanowiłam zadbać mocniej o suple, zrobić wreszcie wymazy które odkładam w nieskończoność, męża wysłać na badanie nasienia, nowy rok sprzyja takim decyzjom więc liczę na to że też zaraz nie machnę na to ręką 💪

reklama
Hahah jakbym o sobie czytała 🤣🤣🤣 teraz postanowiłam zadbać mocniej o suple, zrobić wreszcie wymazy które odkładam w nieskończoność, męża wysłać na badanie nasienia, nowy rok sprzyja takim decyzjom więc liczę na to że też zaraz nie machnę na to ręką 💪
No jak będę miała możliwość to też porobie jakieś badania - może uda mi się jakieś skierowanie wyciągnąć od gin.
Mój Małż chce rzucić palenie - to będzie jego chyba 4 podejście (nie pali jakoś extra dużo). Brał jakiś czas temu suplementy ale miał na coś uczulenie i jakoś się nie zdecydował na inne🙄 czasami mam ochotę go walnąć 😮‍💨

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry