reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

❄️⛄️🌟 Nowy Roczek, nowy kroczek - niech się zjawi tutaj Smoczek! 🍼👶🏻🧸

Licze od krwi, ale 2-3 dnia ostatnio mam same plamienia tylko, ale liczy sie dla mnie, ze 1 dnia jest krew wtedy licze 1 dzien

reklama
Witam się w nowy roku, jak już się wyspałam, bo spalam do 10, a spać poszłam przed 1 to mnie ogarnął szal sprzątania, poszłam na.45min.spacer z psem chociaż myślałam że nas zwieje :)
Ale też mam do was pytanie, bo mi się ostatnio okres tak zaczyna że nie wiem kiedy liczyć pierwszy dzień cyklu... Wiadomo że delikatnych plamien nie liczę ale teraz mam już drugi dzień że wkładka by wystaczyla no ale jednak już była żywa krew a nie brunatne plamienia. I nie wiem czy uznać to po prostu za delikatny okres czy czekać dalej.. a musze do lekarza napisać żeby mnie koło 12 dni cyklu na monitoring umówił..kiedyś to po prostu się od razu zaczynal bez wątpliwości..

1 dc liczę od krwawienia czerwonego/różowego 😊

Witam się w nowy roku, jak już się wyspałam, bo spalam do 10, a spać poszłam przed 1 to mnie ogarnął szal sprzątania, poszłam na.45min.spacer z psem chociaż myślałam że nas zwieje :)
Ale też mam do was pytanie, bo mi się ostatnio okres tak zaczyna że nie wiem kiedy liczyć pierwszy dzień cyklu... Wiadomo że delikatnych plamien nie liczę ale teraz mam już drugi dzień że wkładka by wystaczyla no ale jednak już była żywa krew a nie brunatne plamienia. I nie wiem czy uznać to po prostu za delikatny okres czy czekać dalej.. a musze do lekarza napisać żeby mnie koło 12 dni cyklu na monitoring umówił..kiedyś to po prostu się od razu zaczynal bez wątpliwości..
Ja powiem szczerze, ze tez nie wiem. Przed pierwszą ciążą miałam regularne co do dnia z krwawieniem od razu. Ale teraz po to się pozmieniało i mam 2-3 dni przed okresem plamienia takie ze śluzem. Byłam u ginekolog w lipcu,, powiedziała, ze to pewnie endometrium i dała mi dup.haston, ale tak naprawdę to tylko gorzej się czułam po nim. A później się dowiedziałam, że takie plamienia 3 dni przed to norma. Zbieram się do innego lekarza, zeby porobić badania i ogólnie coś zacząć działać jezeli teraz nie wyjdzie, ale sama nie wiem czy się doszukiwać w tych plamieniach problemu czy to norma.

@Kaalaa a jakieś inne objawy poza bólem jajników?
Sluzu nie badam, nie potrafie, dla mnie ciagle taki sam, potrafie tylko ilosc ocenic, to wczoraj j przedwczoraj wiecej :D temp narazie nisko
@Kaalaa a ja zapytam jak tam wykres temperatury? 😎
Myslalam ze o testy pytasz 😂 wykres stoi tzn nisko jest, wiec owu nie bylo, ale kurde potrzebuje wiedziec przed, a nie po :D ale w ogole mam coraz nizsze temp przed owu, 1 cykl mierzenia 36.2 srednia, 2 cykl 36.0 srednia, a teraz to nawet 35.85 srednia…

reklama
tak czy siak działajcie @Kaalaa 🤞🏻

u mnie juz wszystkie objawy płodnych ustapily, wczoraj miałam ostatni dzień sluzu takiego że mnie zalewało, każdy seks był z tym zelem co polecano tu na forum, więc ciekawe 🫣

Do góry