• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

❄️⛄️🌟 Nowy Roczek, nowy kroczek - niech się zjawi tutaj Smoczek! 🍼👶🏻🧸

Sluzu nie badam, nie potrafie, dla mnie ciagle taki sam, potrafie tylko ilosc ocenic, to wczoraj j przedwczoraj wiecej :D temp narazie nisko

Myslalam ze o testy pytasz 😂 wykres stoi tzn nisko jest, wiec owu nie bylo, ale kurde potrzebuje wiedziec przed, a nie po :D ale w ogole mam coraz nizsze temp przed owu, 1 cykl mierzenia 36.2 srednia, 2 cykl 36.0 srednia, a teraz to nawet 35.85 srednia…

Zapobiegawczo możecie już zacząć i tyle 😁

reklama
tak czy siak działajcie @Kaalaa 🤞🏻

u mnie juz wszystkie objawy płodnych ustapily, wczoraj miałam ostatni dzień sluzu takiego że mnie zalewało, każdy seks był z tym zelem co polecano tu na forum, więc ciekawe 🫣

Zapobiegawczo możecie już zacząć i tyle 😁
Nie no od 3 dni dzialamy 😂 losowi tego nie zostawie 😂😂😂 zwlaszcza, ze pierwsze miesiace owu byla 13 dnia, to tylko w zeszlym tak sie przesunelo, wiec trzeba bylo wczesniej, ale teraz znow sie cos zamiesza, oby nie wypadlo znow 18, bo zajade chlopa!

Aaa! A ten olej z wiesiolka to pomaga na sluz ogolnie, czy na plodny jak te globulki? Tzn co lepiej?

Jajniki mnie nadawalaja, a owu nie ma!! Mialam z nowym rokiem mniej marudzic a tu 1 dnia mi nie wychodzi :D
A Ty nie masz pcos?
Ja powiem szczerze, ze tez nie wiem. Przed pierwszą ciążą miałam regularne co do dnia z krwawieniem od razu. Ale teraz po to się pozmieniało i mam 2-3 dni przed okresem plamienia takie ze śluzem. Byłam u ginekolog w lipcu,, powiedziała, ze to pewnie endometrium i dała mi dup.haston, ale tak naprawdę to tylko gorzej się czułam po nim. A później się dowiedziałam, że takie plamienia 3 dni przed to norma. Zbieram się do innego lekarza, zeby porobić badania i ogólnie coś zacząć działać jezeli teraz nie wyjdzie, ale sama nie wiem czy się doszukiwać w tych plamieniach problemu czy to norma.
Eee nie no, plamienia 3 dni przed to raczej nie jest norma. Badalas progesteron 7dpo?
tak czy siak działajcie @Kaalaa 🤞🏻

u mnie juz wszystkie objawy płodnych ustapily, wczoraj miałam ostatni dzień sluzu takiego że mnie zalewało, każdy seks był z tym zelem co polecano tu na forum, więc ciekawe 🫣
Kurde, zapomniałam, że mamy ten żel 🙈
@Pierwsze 🥰 gdzieś mi wyskoczyły Twoje wyniki krzywej. Ja nie lubię tych jednostek, ale z tego co widziałam to po 1h masz cukier niższy niż na czczo, a nie jestem pewna, czy tak może być.

Hejka dziewczyny! Dziś pierwszy stycznia a ja już nie nadrabiam, tak szybko piszecie. My sylwestra spędziliśmy na układaniu lego, słuchaliśmy muzyki romantycznej, o północy wolny taniec wtuleni. Dużo łez wzruszenia. Końcówka roku też trochę ciężka była emocjonalnie, ale muszę, że zostawiliśmy to już za sobą w starym roku. Przez ten stres i siedzenie w domu właśnie bujam się z rwą kulszową, ale my się już dobrze znamy. 😅

Dziś pierwsze dzieciowe spięcie na temat fotelika, że 2tys zł za fotelik 0-13kg to kupa hajsu, gdzie ja uważam, że na bezpieczeństwie się nie oszczędza. 😅

Na jednej z takich "wykreślanek" o tytule "co Cię czeka w 2026 roku" 3 słowa które pierwsze zobaczyłam to poród, senność i chaos. 🤣 No ciekawe.

Hejka dziewczyny! Dziś pierwszy stycznia a ja już nie nadrabiam, tak szybko piszecie. My sylwestra spędziliśmy na układaniu lego, słuchaliśmy muzyki romantycznej, o północy wolny taniec wtuleni. Dużo łez wzruszenia. Końcówka roku też trochę ciężka była emocjonalnie, ale muszę, że zostawiliśmy to już za sobą w starym roku. Przez ten stres i siedzenie w domu właśnie bujam się z rwą kulszową, ale my się już dobrze znamy. 😅

Dziś pierwsze dzieciowe spięcie na temat fotelika, że 2tys zł za fotelik 0-13kg to kupa hajsu, gdzie ja uważam, że na bezpieczeństwie się nie oszczędza. 😅

Na jednej z takich "wykreślanek" o tytule "co Cię czeka w 2026 roku" 3 słowa które pierwsze zobaczyłam to poród, senność i chaos. 🤣 No ciekawe.
Wszystkie 3 slowa jakby nie bylo sie lacza :D
Rwy wspolczuje.. znam ten bol..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry