Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale bym pochłonęła kilka nuggetsikówZimowe McFlurry i kawusią piernikowa odhaczonaMożna od jutra zaczynać dietkować
Zobacz załącznik 1732547
Zobacz załącznik 1732548
Rozumiem. Tylko weź pod uwagę, że większość ginekologów nic sensownego Ci nie zleci, więc jak już to szukaj takiego, który się zna na niepłodności. Aczkolwiek z tego co widzę jesteście dopiero na początku starań, ja bym żadnych więcej badań nie robiła, bo moim zdaniem na ten moment to strata kasy. Jak zależy Ci na czasie to po 6 cs poszłabym na monitoring, bo może nie trafiacie w owulacjęRobiłam badania: progesteron, prolaktyna, cały panel rozszerzony tarczycowy - to jeżeli chodzi o same hormony, ale to był początek cyklu. Dodatkowo całą batalię innych parametrów z krwi która była ok. Ale wiem, że poziom hormonów zależy od konkretnej fazy, a nie mam takiej wiedzy co kiedy dokładnie zbadać, a nie chce drugi raz wydawać kilkaset złotych w ciemno. Dlatego potrzebuje iść do dobrego ginekologa żeby mnie pokierował co kiedy dokładnie zrobić i dlatego też was podpytujebo tak naprawdę nie wiem od czego zacząć.
Zgadzam się, pierwsze 6-12 miesięcy to standard w badaniach, potem zaczyna się diagnostyka.Rozumiem. Tylko weź pod uwagę, że większość ginekologów nic sensownego Ci nie zleci, więc jak już to szukaj takiego, który się zna na niepłodności. Aczkolwiek z tego co widzę jesteście dopiero na początku starań, ja bym żadnych więcej badań nie robiła, bo moim zdaniem na ten moment to strata kasy. Jak zależy Ci na czasie to po 6 cs poszłabym na monitoring, bo może nie trafiacie w owulację
No moga wychodzic cuda, nastaw sobie budzik na jedna godzine, musi byc po kilku przespanych godzinach, staraj sie chodzic spac o w miare jednej porze, ja teraz w okresie swiatecznym tez sie staralam, ale np sylwester wpadl i nic sie nie zrobi, chociaz mimo tego 4-5h snu przed mierzeniem i wyszlo dobrze, jak bedziesz mieszac, to wykres moze byc zaburzony@Kaalaa też mi dzisiaj LH spadło dość sporo. W tym cyklu dopiero zaczęłam robić wykres temperatury, ale też się zastanawiam, czy będzie ok, bo jednak różnie wstawałam i nie zawsze tyle samo godzin spałam. Wczorajszy test 0.23, a dzisiaj 0.12Premom mi od temperatury i testów cały czas owulację przesuwa, ale według Clue jeszcze jestem przed. Ehhh
Ja mam na ovufriend wykresWitam się dzisiaj z pracy
Oj dzisiaj nie mam mocy, przysięgam
Zgadzam się, pierwsze 6-12 miesięcy to standard w badaniach, potem zaczyna się diagnostyka.
Rób testy owulacyjne, temperatura i tyle
Prowadzi ktoś sobie wykres na Ovufriend?