• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

❄️⛄️🌟 Nowy Roczek, nowy kroczek - niech się zjawi tutaj Smoczek! 🍼👶🏻🧸

reklama
Cześć 🥹 witamy w naszych skromnych progach 😁 Napiszesz coś o sobie?
Hej raz jeszcze 😀
Postanowiliśmy z mężem postarać się o drugiego bobasa. Na razie oczywiście bez spiny, ale zobaczymy, jak wyjdzie.
Staralismy sie już od listopada 2024 roku przez jakiś czas, ale odpuściliśmy, bo zmieniałam pracę. Teraz myślę, że nadszedł odpowiedni moment na wznowienie działań 😜😁
Trzymam kciuki, aby nam wszystkim tutaj ten rok przyniósł te dwie upragnione kreski ❤️

Też się zastanawiam nad tym kubeczkiem... Globulki jakieś mam od lekarza więc zobaczymy.

Ale fajnie że nas tu przybyło :)
Ja się wzięłam za pieczenie i robię kopiec kreta (ale tak samodzielnie na bazie ciasta czekoladowego a nie z paczki hehe). Zobaczymy co wyjdzie bo wpadają goście na weekend.

@Kaalaa no elegancko! Nareszcie 😁😁

@Hermeneg a nie myślałaś o ostaeopacie na migreny? Na prawdę mogła nieźle pomóc 🙂

@adori @załamanaMatka witajcie 🙂 zaraz Was wpiszę 😊

Ja już testy mam, owulacja za 10 dni i jeszcze zastanawiam się nad tym kubeczkiem i tymi dopochwowymi globulkami 🤔🤪

Szczerze mówiąc nie myślałam bo mam je po prostu co miesiąc na mniej więcej tydzień przed okresem, taki wyznacznik braku ciąży co bym na testy nie musiała wydawać 🤣
Ale może pomyślę 🙂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry