• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

❄️⛄️🌟 Nowy Roczek, nowy kroczek - niech się zjawi tutaj Smoczek! 🍼👶🏻🧸

@Hermeneg @Iza91 @Pierwsze 🥰 życzę Wam z całego serca! Co to będą za emocje 🥹😁

To ja od Was potrzebuje rady,
chcemy z moim pod koniec stycznia zrobić badanie nasienia, to będzie pierwsze badanie. Wcześniej przy dzieciach nie było problemu ale teraz już 6 cykl, mamy swój wiek.
Jesteśmy ze Śląska, po opiniach stwierdziłam, że najlepszy jest Bocian ale teraz jakie zrobić na start? Tylko podstawowe? Czy jednak z fragmentacja, a może posiewy? No nie mam pojęcia, a też trochę to kosztuje i nie chce od razu szaleć i całym rzutem wszystko robić 🫣

reklama
O to ja zaczynałam od prawie 8, teraz już bywało poniżej 7. Ale nauczyłam się pracować nad tętnem bo i biegałam jakoś koło 6 ale szybko się męczyłam i 2km to była katorga.

Chyba raz w życiu miałam czas poniżej 7 minut/km i nienajlepiej to wspominam, na bank nie pracowałam nad tętnem wtedy 😁

Jak nie jak tak👍 ja mam już lekko stresik przed poniedziałkiem i mam wrażenie że od leków zaraz zacznę świecić 🤣

Śmiechłam, przepraszam 🤣🤣
U mnie juz zamówione leki w aptece bo nie mieli na stanie i jutro będą do odbioru 🥹

No właśnie o to chodzi że u nas w pracy ani w rodzinie nikt nie wie że się staramy tyle czasu o dziecko i że będziemy podchodzić do in vitro tym bardziej,więc wolałabym żeby tak zostało i nie brać także zwolnienia tym bardziej z kliniki,dlatego tak się stresuje bardzo z tym czasem,u mnie z urlopem tez nie jest tak łatwo. Trudno zobaczymy zapisze się do lekarza porozmawiam i wtedy zobaczymy co z tego wyjdzie

Trzymam kciuki za dobre wieści i żeby wszystko udało się z sobą pogodzić 🤗🍀

chcemy z moim pod koniec stycznia zrobić badanie nasienia, to będzie pierwsze badanie. Wcześniej przy dzieciach nie było problemu ale teraz już 6 cykl, mamy swój wiek.
Jesteśmy ze Śląska, po opiniach stwierdziłam, że najlepszy jest Bocian ale teraz jakie zrobić na start? Tylko podstawowe? Czy jednak z fragmentacja, a może posiewy? No nie mam pojęcia, a też trochę to kosztuje i nie chce od razu szaleć i całym rzutem wszystko robić 🫣

🫶🏻

Zacznijcie od podstawowych, jak tam coś wyjdzie nie tak to wtedy rozszerzone 😊

Nam zlecił podstawowa teraz, fragmentację robiliśmy przy poprzednich staraniach 5 lat temu i mówił że jak bylo ok to nie powtarzać na razie. Ale wtedy to fragmentację zalecił.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry