• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

❄️⛄️🌟 Nowy Roczek, nowy kroczek - niech się zjawi tutaj Smoczek! 🍼👶🏻🧸

My staramy się prawie rok, udało mi się zajść w listopadzie 2025 roku po podaniu lipiodolu, niestety był to biochem. Cykl grudniowy lipa, zobaczymy czy dalej się coś jeszcze uda, chociaż już mam coraz mniej nadziei, postawiłam sobie granicę 40stki, a ta już w maju.

reklama
Hej wam w nowym roku, witam się i stawiam kawkę ☕☕️ witam wszystkie nowe dziewczyny i jak zawsze trzymam kciuki żeby ten czas oczekiwania był możliwie jak najkrótszy 🤞🏻🥹
mnie w nowym roku zapchało zatoki i zmiotło z planszy, na szczęście szybka reakcja, i dziś 3ciego dnia już nie jest tak źle. Także piękna ta końcówka urlopu. Mam nadzieję że nic nam planów nie popsuje bo to 10dc więc trzeba działać 😈
Miłego dnia wszystkim ❤️

Też witam - jeszcze bez kawki ale za moment idę zrobić:)

U nas sypie śniegiem aż miło - 3 dzień będę z mężem odśnieżać wjazd - cardio zaliczone będzie 😂
Przez noc miałam powódź okresową - za szczęście bez przecieków bo to dla mnie takie niezręczne,że hej - mój Stary już wszystko widział - dosłownie wszystko - ale takie akcje mnie zawsze krępują a wiadomo,że się czasami może zdarzyć 🤷🏼‍♀️😒

Jakieś plany na weekend? My raczej w domu zostajemy 🤔

Dzień dobry 😀 u mnie dziś 6 dc. Ja mam krótkie cykle, więc wczoraj zaczęliśmy już maraton. Myślę, że co dwa dni będzie ok.

A względem planów weekendowych-to nie mam żadnych. Może jakiś basen dziś wpadnie? 🤔

Witam dziewczyny 👋 Wracam na forum po ponad rocznej przerwie. W październiku 2024 poroniłam w 9 tygodniu ciąży i od tamtej pory wstrzymaliśmy się ze staraniami. Na pokładzie mam syna 2,5 roku. Dopiero teraz jestem gotowa wrócić po rodzeństwo 😊
Proszę o wpisanie na testowanie na 24 stycznia.
Życzę Wam wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku 🎊 Aby w styczniu, przy każdym nicku, pojawiła się 🍼.

Też witam - jeszcze bez kawki ale za moment idę zrobić:)

U nas sypie śniegiem aż miło - 3 dzień będę z mężem odśnieżać wjazd - cardio zaliczone będzie 😂
Przez noc miałam powódź okresową - za szczęście bez przecieków bo to dla mnie takie niezręczne,że hej - mój Stary już wszystko widział - dosłownie wszystko - ale takie akcje mnie zawsze krępują a wiadomo,że się czasami może zdarzyć 🤷🏼‍♀️😒

Jakieś plany na weekend? My raczej w domu zostajemy 🤔
Mój Mąż tez ciągle lata i odśnieża, zasypało konkretnie 😂
My chyba idziemy do znajomych, troche się wyluzuję 😁

Dzień dobry 😀 u mnie dziś 6 dc. Ja mam krótkie cykle, więc wczoraj zaczęliśmy już maraton. Myślę, że co dwa dni będzie ok.

A względem planów weekendowych-to nie mam żadnych. Może jakiś basen dziś wpadnie? 🤔
Też mam krótkie cykle, to jest mega pocieszające jak nie wychodzi że już zaraz można się starać ponownie, chociaż teraz mi się tak rozlegulował okres przez ten czas starania że cykle mam od 23 dniowych po 32. Ciężko stwierdzić jaki będzie kolejny. Od jutra zaczynam testowanie LH to będzie 9dc. Chociaż u mnie to raczej nie sprawa trafienia w dni płodne, tylko wiek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry