Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W sumie zaczęliśmy grudzień 24, w 2cs styczeń 25 cp , więc trochę przerwy i wróciliśmy do tematu od lipca 25, aktualnie 10csJako że jestem tu nowa i nie wiem, jak długo staracie się o ciążę ?
Mój Mąż tez ciągle lata i odśnieża, zasypało konkretnieTeż witam - jeszcze bez kawki ale za moment idę zrobić
U nas sypie śniegiem aż miło - 3 dzień będę z mężem odśnieżać wjazd - cardio zaliczone będzie
Przez noc miałam powódź okresową - za szczęście bez przecieków bo to dla mnie takie niezręczne,że hej - mój Stary już wszystko widział - dosłownie wszystko - ale takie akcje mnie zawsze krępują a wiadomo,że się czasami może zdarzyć
Jakieś plany na weekend? My raczej w domu zostajemy![]()
Też mam krótkie cykle, to jest mega pocieszające jak nie wychodzi że już zaraz można się starać ponownie, chociaż teraz mi się tak rozlegulował okres przez ten czas starania że cykle mam od 23 dniowych po 32. Ciężko stwierdzić jaki będzie kolejny. Od jutra zaczynam testowanie LH to będzie 9dc. Chociaż u mnie to raczej nie sprawa trafienia w dni płodne, tylko wiek.Dzień dobryu mnie dziś 6 dc. Ja mam krótkie cykle, więc wczoraj zaczęliśmy już maraton. Myślę, że co dwa dni będzie ok.
A względem planów weekendowych-to nie mam żadnych. Może jakiś basen dziś wpadnie?![]()
U nas tylko wspomnienia śniegu rozwiane przez wiatr po polach, także pozazdrościć zimowej aury.Mój Mąż tez ciągle lata i odśnieża, zasypało konkretnie
My chyba idziemy do znajomych, troche się wyluzuję![]()
No widok jest pięknyU nas tylko wspomnienia śniegu rozwiane przez wiatr po polach, także pozazdrościć zimowej aury.