Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej 13x13, niestety masz zapchaną skrzynkę, chciałabym Cię zaprosić na specjalny bezpłatny warsztat edukacyjny na temat komórek macierzystych z krwi pępowinowej, organizowany specjalnie dla mam forumowiczek, warsztat odbędzie się 26.10.2010. Daj znać czy chciałabyś wziąć udział, wtedy podeślę więcej informacji.
Asia
Jutro poszukam papierów i napiszę jaka to ulica. Z tego co kojarzę skręcało się z Puławskiej chyba w jakąś dziwną boczną uliczkę... wiem że ciężko było znaleźć. Chyba na Chocimskiej 8/10. A co z Waszym wnioskiem?
M
madzia72
czesc Agata czy mozesz mi napisac w ktorym PZU skladaliscie wniosek o odszkodowanie ? i w jakim miescie bo my w w wie na Plockiej
Witaj przeczyałam wszystko co napisałaś na temat dokumentacji po poronieniu 03.01.2010 tak właśnie i u mnie się stało tylko jestem ciekawa jak żyć dalej...