Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie się z 2019r. sprawdziło zaszlam w ciąże 10 lutego 2019 według kalendarza chinskiwgo w wieku 26 lat, aczkolwiek miałam 25 wedle naszego . Na chiński wychodzi chłopiec i jest chłopiec ale i tak traktuje to jako zabawę albo czysty przypadekJuż drugi raz się nie zgadza![]()
Mnie się tak przytrafiło że bede miała dzieciaki rok po roku więc jakby spojrzeć na inny chinski kalendarz gdzie po 30 jest największą szansą na dziewczynki tak teraz obecnie mam 25 lat zaszlam znowu w lutym to wychodzi dziewczynka . Natomiast jakby spojrzeć na ten co wkleilam ale bez wyznaczonych typowo dat urodzenia i miesięcy w których zostało poczete dzieciątko to z samego kalendarza wychodzi syn , a jakby spojrzeć dokładnie na ten z wyznaczonymi datami czyli według niego lat mam 27 wychodzi mi córkaJa tez spr ale w innym kalendarzu wyszła mi córka z tego kalendarza wychodzi syn no i będzie syn
Jasne że zabawa moim koleżanka na 6 sprawdziło się 5 ale tak jak wyżej te wklejone kalendarze dotyczą tylko ciążernych z 2019 I 2020 więc jestem ciekawa ilu się sprawdziNie zgadza się, to zabawa tylkona forum z dziewczynami już sprawdzalysmy i zgadza sie połowie dziewczyn, czyli 50/50
![]()
W tym mi się właśnie nie zgadza@Kala34 można się mniej męczyć i obliczyć. Podrzucam chiński kalendarz, który znajdziesz na bb
![]()
Chiński kalendarz płci. Chłopiec czy dziewczynka?
Najdokładniejszy w Polsce kalkulator kalendarza lunarnego. Podobno 700 letni chiński kalendarz pozwala zaplanować płeć dziecka. Czy działa? Sprawdź!www.babyboom.pl