reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

11 dpo blada kreseczka

Witam, dziś 11 dpo zrobilam test z popołudniowego moczu, coś mnie tknęło bo od wczoraj mam dziwne zachcianki, a staramy się od kwietnia po poronieniu w 12 tygodniu. To miał być ostatni cykl bo do tej pory tazdy test to była biel vizira🤣🙈 a dziś jest... I teraz jednocześnie cieszę się i boję okropnie, jutro planuje iść na betę I progesteron ale tu pytanie żeby zbadać przyrost powinnam iść znowy w niedziele, w mojej okolicy nie ma laboratoriów które pracują w niedziele, coś jeszcze warto przebadać?
1000041731.jpg

reklama
Całkiem ładna kreska. Na żywo różowa? Jeśli tak to beta to tylko formalność. Jak sie nie da powtórzyć bety po 48h to 72h tez pokaza przyrost. Wrzucisz w kalkulator bety na necie i bedzie wiadomo.

Całkiem ładna kreska. Na żywo różowa? Jeśli tak to beta to tylko formalność. Jak sie nie da powtórzyć bety po 48h to 72h tez pokaza przyrost. Wrzucisz w kalkulator bety na necie i bedzie wiadomo.
Tak na żywo różowa, zrobię jeszcze jutro rano test I polece na betę ;) mam nadzieję że będzie ok niestety po ostatnich doświadczeniach bardzo się boję

Do góry