.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To zależy kiedy wystąpiła owulacja. Jeśli np w 10 dc, to w przypadku niezabezpieczonego stosunku, biorąc pod uwagę potencjalną żywotność plemników, istnieje możliwość, że doszło do zapłodnienia.Witam, czy któraś z was zaszła w ciążę przed owulacją? Stosunek odbył się w 7 dniu cyklu, była to końcówka okresu, moje cykle trwają zazwyczaj 28-32 dni. Czy waszym zdaniem jest szansa, że doszło do zapłodnienia?
Witam, czy któraś z was zaszła w ciążę przed owulacją? Stosunek odbył się w 7 dniu cyklu, była to końcówka okresu, moje cykle trwają zazwyczaj 28-32 dni. Czy waszym zdaniem jest szansa, że doszło do zapłodnienia?
Tak, w 7 i 10 dc a przewidywana owulacje kalendarzyk pokazuje mi na 16dcZależy też czy stosunek był z wytryskiem do środka czy nie
Jak owu będzie z godnie z kalendarzykiem lub później to marne szanse , jeśli wcześniej to wszystko możliwe. Trzeba zrobić test w dniu spodziewanej @Tak, w 7 i 10 dc a przewidywana owulacje kalendarzyk pokazuje mi na 16dc