Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To na razie nie jest docelowy kolor oczu. Syn miał szare tak jak ja i zaczęły mu się zmieniać na piwne po tacie, teraz ma od środka piwne a na brzegach nadal szarawe, a ma już 3,5 roku. To się jeszcze będzie zmieniaćWitam moje dzieciątko ma dwa miesiące i zauważyłam, że zmienia jej się barwa oczu ale nie potrafię jej określić czy może ktoś mi pomoże określić czy zmienia jej się bardziej ku kolorowi brązowemu czy zielonemu? Ja mam oczy brązowe a mąż zielone.
FajneWitam moje dzieciątko ma dwa miesiące i zauważyłam, że zmienia jej się barwa oczu ale nie potrafię jej określić czy może ktoś mi pomoże określić czy zmienia jej się bardziej ku kolorowi brązowemu czy zielonemu? Ja mam oczy brązowe a mąż zielone.
Nawet kilka lat.Moja urodziła się z granatowymi ale fajnie jakby jednak miała brązowetylko zjasnialy jej trochę od porodu i były nawet takie pod szary.. czy zmiana koloru gdy już zaczyna się zmieniać długo trwa?
Myślę, że to się już nie zmieni. Dwa kolory tęczówki się zdarzają jest to tzw. heterochromia.To na razie nie jest docelowy kolor oczu. Syn miał szare tak jak ja i zaczęły mu się zmieniać na piwne po tacie, teraz ma od środka piwne a na brzegach nadal szarawe, a ma już 3,5 roku. To się jeszcze będzie zmieniaćU nas z podobnego odcienia zrobiły się właśnie piwne (bursztynowe).