reklama

2 miesięczne niemowle ciagle placze

Pomaranczowa

Aktywna w BB
Czy ktos tak ma? Urodzony w 35 tc,cc..
Od ppczatku mial klopoty ze spaniem, prezyl sie,napinal..kazdy mowil ze taka uroda..zmieniliśmy mleko na nutramigen,bylo ciut lepiej. Od 3 dni jak nie spi(a.spi malo i niespokojnie)to wyje. Nie ma sppkojnego czuwanie,nie mozemy sie pobawić bo jest placz
Juz dostal chyba chrypy od tego. Dostaje esputicon i probiotyk. Nie wiem,czy moze wyrosnac? Sppwijamy go,kangurujemy i nic!

reklama
U nas skończyła się taka sytuacja ok 1 r.ż.
Ja momentami wpadałam w panikę jak mi się dziecko budziło, bo wiedziałam, że będzie krzyk i płacz. Taka bezsilność, że nie wiadomo jak pomóc.

Też był karmiony Nutramigenem od ok 2 m.ż. Prawdopodobnie wszystko było spowodowane niedojrzałym układem pokarmowym i wzmożonym napięciem mięśniowym. Od ok 6 m.ż. zaczęło się poprawiać.

U mnie było podobnie, mały prężył, napinał i płakał tak że jak już w końcu przestał to byłam w szoku że jest tak cicho. U nas okazało się to być nietolerancją na białko mleka krowiego. Nie znam tego Waszego mleka, my po konsultacji z pediatrą przeszliśmy na CapriCare i dziecko mi się odmieniło.

Jeżeli wykluczyłaś wszystkie problemy zdrowotne to może tako typ HNB i WWO
Ja mam takie dziecko i zmieniło się to, że teraz po prostu mówi: Mamo muszę sobie popłakać 🤷‍♀️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry