Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cholerka tak myślisz ? Bo to w sumie nie jeden a kilka testów wyszło pozytywnych. Ehh sama już nie wiem.Test wygląda na pozytywny, ale na pewno nie jesteś 7 dni przed @. Widocznie w tym cyklu miałaś szybciej owulacje a za tym okres dostałabyś również szybciej. Także na Twoim miejscu zrobiłabym dzisiaj betę jeśli masz możliwość i w poniedziałek (72h) również aby sprawdzić przyrost. Ewentualnie jutro i poniedziałek (48h).![]()
Może mieć też długą fazę lutealną i wtedy test wyjdzie pozytywny tydzień przed okresem.Test wygląda na pozytywny, ale na pewno nie jesteś 7 dni przed @. Widocznie w tym cyklu miałaś szybciej owulacje a za tym okres dostałabyś również szybciej. Także na Twoim miejscu zrobiłabym dzisiaj betę jeśli masz możliwość i w poniedziałek (72h) również aby sprawdzić przyrost. Ewentualnie jutro i poniedziałek (48h).![]()
Czyli robiąc test do dnia wczorajszego gdzie wychodzi dalej pozytywny może być to faza lutealna ?Może mieć też długą fazę lutealną i wtedy test wyjdzie pozytywny tydzień przed okresem.![]()
Trochę jak zalany czy coś?A wg mnie ten test jest jakiś dziwny. Wygląda jak za późno odczytany. I doszło już do przemieszczenia się odczynnika z kreski kontrolnej w stronę testowej.
Albo zrób kolejny test albo betahcg.
Musiałabym zalać dużo testów. Nie robiłam tylko jednej firmy.Trochę jak zalany czy coś?