• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża krwawienie

Dziewczyny co myślicie w styczniu dostała okres staraliśmy się o dziecko w lutym dostałam normalnie okres w dzień planowanej miesiączki trwał normalnie 7 dni po kilku dniach zaczęłam plamić brązową krwią więc zrobiłam test wyszedł pozytywny. Pierwsza beta 175 kolejna po 48h 215 co myślicie czy to ciąża pozamaciczna ? Lekarz nic nie widzi na USG

reklama
Dziewczyny co myślicie w styczniu dostała okres staraliśmy się o dziecko w lutym dostałam normalnie okres w dzień planowanej miesiączki trwał normalnie 7 dni po kilku dniach zaczęłam plamić brązową krwią więc zrobiłam test wyszedł pozytywny. Pierwsza beta 175 kolejna po 48h 215 co myślicie czy to ciąża pozamaciczna ? Lekarz nic nie widzi na USG
No dobrze to nie wygląda. Czy cp to nie wiadomo. Na USG obraz jest przy becie powyzej 1000.
Sprawdzajz kontroluj, w razie mocnego bólu jedź do szpitala.

Jeszcze zbadaj progesteron i jak będzie niski z wynikiem do ginekologa. Lepiej się cały czas kontroluj bo jeśli to CP i np jest w jajowodzie, to może po prostu pęknąć a to niesie poważne konsekwencje.

Na USG może coś zobaczyć przy becie 1000.
Przyrost nie jest prawidłowy. Ja bym zrobiła betę znowu po 2 dniach czy spada czy rośnie i do obserwacji

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry