• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Album Fotograficzny

plastelinka5 nie przejmuj się Kochana mi zaczął rosnąć dopiero od 16, 17 tygodnia tak szybko a wcześniej wyglądałam jakbym się fasolki najadła i miała wzdęcia:-D
chcecie siurka? a prosze bardzo...na tej fotce jest- zaznaczony strzalka :)))
No 100% mężczyzna;-) a jaki duży i słodki:tak:;-):-)
Pewnie, że chcemy !:laugh2: Teraz Mamo kombinuj imię :-p hehe ja może 20 dostanę zdjęcie siurka, bo jeszcze się nie dorobiłam:zawstydzona/y::-p
Oj Ilonka czekamy niecierpliwie na foteczkę;-):-D

reklama
Aguś zdjęcia super:-) jak ja pomyślę, że mi został miesiąc do ślubu a tyle jeszcze do zrobienia, to marzę żeby to miec za sobą;-) ale widzę, że warto się pomeczyć dla takiego wspaniałego dnia:tak:

Tygrynka Wiem ,wiem... że wiele dni i nocy przed nami...;) Już się przyzwyczaiłam myśleć o nim jak o mężu ale ciężko przyzwyczaić do nowego nazwiska choć jest ładniejsze niż panieńskie... ;):-) Pokoik już jest prawie gotowy... Mamy nowe meble, fotele, stolik, ławę, nawet dywan i firanki..powiesiłam już obrazki pod kolor żeby było ładnie ..Wszystko już porobione..teraz czeka Nas życie we dwoje o którym wkońcu tyle czasu marzyłam :tak:
kaasiorek84 Ja też się przejmowałam i przygotowywałam...a wiesz co? Poszło zupełnie inaczej niż mieliśmy plan...spontanicznie i wyszło super.... Bez żadnych zmartwień...

Jeszcze raz dzięki wszystkim za życzonka :-D

hahahhahaha, wczoraj moj M. powiedzial w trakcie usg...patrz kochanie jaka piekna buzia :) a lekarz....hmmm...to macica :-D:-p;-):-D:-D

ja to nie wiem nikogo nie chce urazic ale ja na tych zdjeciach to tylko glowe i raczki odroznic moge....a poza tym to ja tam nic nie widze...<rozzalona>grrrr

ale z ta macica to i ja pewnie bym sie pomylila hahaha

To mój brzusio z Sóweczką dziś:-) nareszcie coś zaczyna być widać:-p:-D

DSC02166.jpg

Fajne brzucholki dziewczyny. Zgrabnuitkie. Mój mąż ostatnio tak na mnie patrzy jak lezałam: a ty to gdzie masz ten brzuch. Przecież powinnac i=miec już ,a nic nie widac ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry