reklama

Albumik

reklama
Kilka fotek z weekendu u mamy:-)

1. Dwa łobuzy
Zobacz załącznik 356974
2. Z wujkiem...yyy....tzn z bratem...yyy....pogubiłam się:-D
Zobacz załącznik 356975
3. Przed wyprawą
Zobacz załącznik 356967
4. A to już na polu;-)
Zobacz załącznik 356971Zobacz załącznik 356972Zobacz załącznik 356973Zobacz załącznik 356970Zobacz załącznik 356968
5. Robimy siusiu:-)
Zobacz załącznik 356966
6. Kąpiel
Zobacz załącznik 356965

Mam jeszcze piękne fotki ale że na nich jestem to zepsułam efekt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

widac ze szczesliwe dzieci i to najwazniejsze:)

aniu piekny i zazdroszcze baaaaardzo:/

Najważniejsze ze dzieciaczki na zdjęciach zdrowe, szczęśliwe i wsio :D Bo piękne to przeciez wiadomo :D Mnie sie najbardziej podoba Asia w wannie :)P
Dziunka widze ze "wyżerka" była hohohohoho - cudo kiełbachy jak z obrazka :D
AniaSm - cudnie wyglądasz z brzuszkiem - jak to szybko zleciało!!!! Niedawno pisałas ze sie dowiedzialas o ciazy a tu juz 15 tydz. ! o matko :))) Czekam z niecierpliwościa o info płci :)
A tu trochę Marcela. Sorki ze tyle fot ale nie umiałam sie zdecydować na kilka bo wszystkie mi sie podobają :D Miedzy innymi prezentuje tu naszą piaskownice robioną przez męża, sąsiadkę Dorotkę oraz kota Stefana i pieska Muchę. IMG_3104.jpgIMG_3101.jpgIMG_3116.jpgIMG_3079.jpgIMG_3077.jpgIMG_3119.jpgIMG_3080.jpgIMG_3118.jpgIMG_3094.jpgIMG_3086.jpg
IMG_3092.jpg

Ostatnia edycja:
Słodki Marcelek:tak: piaskownica super, my mamy podobną, trochę wyższą i jeszcze z deseczkami naokoło żeby laski posiedziały lub babki porobiły:tak: tylko gdzieś muszę dorwać lepszy piach - macie jakiś pomysł skąd? zawsze braliśmym z plazy, ale to w końcu nielegalne ;)

mama super "placyk zabaw" a Marcelek wygląda superowo z tą czapą na bok :)))

dziunka nie narzekaj u mnie zamiast piachu jest tylko żwirek i jak z tego zrobić babkę?? musimy w sklepie popatrzeć za jakimś piaskiem bo może mają takie coś ,bo przecież ziemi nie wsypie do piaskownicy

słodkie dzieci!!!
Mama zazdroszczę podwóreczka z trawką, pewnie Marcel ma tam raj ;D U mnie kostka brukowa i głownie ogordzenia bo dziadek 1500 krzaków posadził a potem to grodzi, tym samym podwórko wielgasne a nie ma gdzie biegac bo z boków swierki, sosny, krzaki i ogordzenia koło ogrodzen, z tyłu to juz wogole misz masz drzewowy, drzewa posadzone bez zadnego pomyslunku, jedno na drugim, zielone obok owocowych ech...doły, górki pagorki. Mamy tylko troszkę miejsca gdzie jest poiaskownica i kostka :( ja z tym kiedys zrobię porządek, wpuszczę buldozera ;P

dZIUNKA my piasek mamy zza lasku, u tesciów tez za lasku z pola - piekny zółciutki, a jak wyschnie to gładziutki. Na plazy to taki zwirowaty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry