Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kilolek fotki super , zdjęcie na zjeżdżalni mnie zaciekawiło bo najpierw myślę czemu on ma maseczkę na twarzy dopiero po chwili zauważyłam że to smoczek )
hahaha dobre no niestety Michałek ze smokiem od czasu problemów kupowych sie nie rozstaje.
anawawka nawet na zdjęciu to widać? hehe ale fakt Igi spokojnie się bawił ale on już obeznany a moje dzieci jak w sklepie z cukierkami, z prowincji przyjechali i nie mogli się nacieszyć.
kilolek super zdjecia i super chlopaki
a Kuba jaki dorosły;-)
Moje dziecko odwiedzilo dzisiaj fryzjera:-)
oto efekt:-)
pierwsze zdjecie zrobione zaraz po wizycie a drugie z soboty
kilolek zartujesz? hehe, ja wlasnego dziecka prawie nie poznalam jak wrocili zmienil sie strasznie (jak dla mnie), a wloski no tak mokre bo byl po kapieli...juz mial takie dlugie, ze szkoda gadac
nie żaruję ale wierzę, ze zmiana tylko jak mokre to nie widać. Chodzilo mi tylko o to, ze na sucho musisz nam pokazać jak ślicznie wygląda na mokro to wiadomo, przylizany
Kikolek - to moje dzieci zawsze z prowincji, bo każdy placyk zabaw zwiedzają w biegu... Polaa - powtórzę się , Twój syn jest wielki chłopak. fajny blondasek..;-)