reklama

Albumik

reklama
haha, mloda lalka:-D, martolinka dobre;-)

a wiecie, my w ogole jestesmy do siebie bardzo podobne:tak:
i czesto ludzie nam mowili, ze wygladamy jak siostry. Dla mamy komplement ale ja pamietam jak sie denerwowalalm wtedy i zawsze mowilam: Siostry? Przeciez jest starsza ode mnie o 20 lat:-D hehe
a czesto jak mieszkalam w Polsce to z daleka uczniowe mojego taty mowili mi dzien dobry:zawstydzona/y: a jak mama raz stala tylem, jechal moj kolega i drze sie:" Mloda przyjdziesz dzisiaj na boisko?":-D

Pola mama super laska!

Moja ma 46 i zarówno na jednej stypie, jak i na drugiej każdy mówił że nie wiadomo która z nas matka, a która córka, co nie znaczy, cytuję "że Gosia wygląda staro":-D że wyglądamy jak siostry. Zresztą moja mama to laska, a teraz jeszcze tak schudła ze aż wpadam w kompleksy:zawstydzona/y: każdy twierdzi że ona się nie starzeje, tylko robi coraz młodsza:-D MAM NADZIEJĘ ŻE TE GENY PRZEJĘŁAM:tak:

dziunka ja tez mam taka nadzieje ;)

kiedys mi kumpela powiedziala, ze jak bede miala figure po mamie to w jej wieku bede wygladac super co nie oznacza, ze teraz nie mam ladnej:-D chciala mnie pocieszyc ;))

tak, Twoja mama tez laska, pamietam zdjecia, ktore dodalas ;)

Pathanka śliczny ten Twój synek. Ta blondyna to Ty czy kuzynka:-)Maszynką go strzyżesz?
Maxwell superaśne,cała Wasza Czwóreczka choć tego najmniejszego malucha nie widać, to i tak jest najpięknijeszy:-)
Aza, Agrafka spotkanko udane.Dzieciaczki wybawione.Tylko mam problem.Która to która?
Pola faktycznie mama młodziutko wygląda.:szok:ale i Ty jesteś jeszcze młoda. Nam też kiedyś mówili że wyglądamy z mamą jak siostry.Mimo że mama nadal młodo wygląda jak na swój wiek to jednak różnica się zaciera.
Za 7lat i ja będę miała 45:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Ale macie młodziutkie mamusie - super!!! Pola mama babcia jak nie babcia wygląda :) Pieknie!!!
Moi rodzice mają ponad 60 lat i wyglądają jak typowa babcia i dziadek :) (no moze nie tacy o lasce ;p ) ale ja mam siostrę o 8 lat starszą a mama pierwsze dziecko urodziła w wieku 25 lat :) karierę robiła ;p

zdarty Marcel. Na foto wyszło łagoniej noz na zywo :) Jest bardziej czerwone az pod sam kącik oka. zdarty.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry