Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Basenik wypas!!!!! rzeczywiście ogromny.Szkoda że ogrodu żadnego nie mam :-( ani balkonu bo parter :-( Marcelek chyba lubi aparat co ? Bo minki strzela nieziemskie :-)mamy taki sam statek :-)
A wiec tak............ Gosia, Lotka basen kupował D. w jakimś zwykłym sklepie w Rybniku ale są one też na allegro m.in. tu BASEN Kojec AKWARIUM MIEKKIE DNO 152cm INTEX 58480 (1759285311) - Aukcje internetowe Allegro . Rzeczywiśćie fajny bo wysoki i szeroki w razie wywrotki basen się nie załamie adziecko nie wypadnie. Moze tez słuzyc jako suchy basen z np kulkami. Ma tez pompowane dno Cleo Marcel zazwyczaj mi zwiewa i nie pozuje do aparatu. Co uchwyce to moje Tutaj po prostu szczerzył sie z radości na wszystkie możliwe sposoby i chętnie sie popisywał ;pp