reklama

Albumik

reklama
DSC07020.jpg DSC07022.jpg DSC07026.jpg DSC07008.jpgDSC07101.jpg DSC07149.jpg DSC07161.jpgDSC07041.jpg DSC07163.jpg DSC07044.jpg

Kiragold jaki macie aparat? robi super zdjecia!!!!! Synek słodziak . Najpiekniejszy umorusany lodami;-)
Kilolek... i ja zazdroszcze własnego podwórka... cudne dzieciaki!!!!!!

2 pierwsze zdjecia i 2 ostatnie to dzielo mojego taty ktory odkad pamietam robil zdjecia i je wywolywal w lazience/ciemni;) i on ma jakis wynalazek plus dobra reka...a reszta to nasz stary ale jary Canon Eos 300D :)

Anawawka zdjęcie jak tańczą we 2 rewelacyjne. W szoku jestem jak dzieci szybko dochodzą do siebie...

Mama Ty znowu gdzieś wyłapałaś fajną bluzeczke :))) Super Marcelek wygląda i dziewczyny mają racje, że czysty tata.

Polaa zdjęcie z piwem przebija wszystko hehe... Fajna była impreza :)))

Kiragold super zdjęcia. Z umazaną buzią najlepsze hehe...

Kilolek ale zazdroszcze podwóreczka :) Spotkanko udane a Wy fajne laski. Cleo chudzina jak zawsze hehe ale Ty Kilolku aż się napatrzeć nie mogłam jak bardzo schudłaś... Chyba ja też musze się wziąść za siebie :)))

Wieczorkiem wrzuce też kilka fotek bo teraz coś weny nie mam hehe...
Ulenka a Ty gdzie? Co to ma być? Oli widze zadowolony z wakacji a gdzie zdjątka ze spotkanka?

Ostatnia edycja:
reklama
ULA widać, że kawaler baardzo zadowolony z wczasów, pogoda dopisała, gofry smakowału super!

KIKOLKU pominę reszta towarzystwa bo panowie jak zawsze super, ale Ty kochana wyglądasz kwitnąco, nie mogę się napatrzeć super mamuśka!

POLAA zdjęcie z trunkami bije wszystko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry