reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

Gawit - super foty!!Martynka jest prześliczna i jaką ma super fryzurkę!No i chyba pierwszy raz się nam ujawniłaś;-)
Gosiulek - mały dżentelmen z Kacperka! No i super zdjęcia wszystkie!!!Ładnie Ci w tej nowej fryzurce, a Juleńka do schrupania!!!

reklama
a tak patrzę na Twoje fotki i chyba taka "jajcara " jesteś co?:cool2:
Czy ja wiem ? fakt lubię się śmiać,wygłupiać, nienawidzę zamartwiać się czymś na co nie mam wpływu :-D ale to wszystko dzięki mojemu mężowi! kiedyś byłam straszną pesymistką i wszystko było na nie ;-) zresztą on mąż pomógł mi uwierzyć w siebie, podnieść swoje poczucie własnej wartości :-) i nauczył mnie cieszyć się z pierdół :-)

dziunka bo ja tam na serio to zaczęłam się udzielać od niedawna :-D do tej pory to tylko czasem coś skrobnęłam i czasem, ale rzadko, wstawiłam fotkę Martysi. swoich chyba nie pokazywałam :-)

aa.jpgDSCF5401a.jpgDSCF5518.jpg

1.Moje kochane łapulki.
2.Tata z synkiem w zoo ;-)
3. Mamusia :tak: ( -10kg w pół roku)

reklama
Do góry