reklama
delikatna dziewczyneczka to tylko na zdjęciach tak wygląda
bo normalnie chyba miała być chłopakiem! tak się przynajmniej zachowuje! uwielbia się wspinać, łazić po drzewach
tudzież innych dziwnych rzeczach, jest bardzo odważna! lubi samochody
no chłopak jak nic miał być 
bo normalnie chyba miała być chłopakiem! tak się przynajmniej zachowuje! uwielbia się wspinać, łazić po drzewach
tudzież innych dziwnych rzeczach, jest bardzo odważna! lubi samochody
no chłopak jak nic miał być 
Z Asi się też śmieją że miała być chłopakiem
już w szpitalu mówili, a potem nasza pediatra
ale już coraz bardziej przejawia dziewczęce zachowania 
Super fotki, Mała śliczna, w zoo wygląda jakby miała ułożone z tyłu włosy ;-D takie gęste ma czy tak na fotce wyszło? A mina jak zjeżdża ze zjeżdżalni nie do pobicia
już w szpitalu mówili, a potem nasza pediatra
ale już coraz bardziej przejawia dziewczęce zachowania 
Super fotki, Mała śliczna, w zoo wygląda jakby miała ułożone z tyłu włosy ;-D takie gęste ma czy tak na fotce wyszło? A mina jak zjeżdża ze zjeżdżalni nie do pobicia

martolinka
Mama i nie tylko :-)
ŚLICZNA DZIEWCZYNKA!! NAD PILICĄ piękne zdjęcia małej zrobiliście!
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Gawit, super fotki, wszystkie!!!!Śliczna dziewczynka z Martynki!!
dziunka no Martysia ma ładne włoski. nie są jakieś bardzo gęste, ale ładnie się jej układają :-) i normalnie objawił się mój talent fryzjerski, bo sama ją tak "na bombkę" obciachałam
byłyśmy u fryzjera, ale jakoś mi się nie podobało jak ją obcięła, więc w domu tak poprawiałam, tak poprawiałam, że wyszła mi super fryzura 
byłyśmy u fryzjera, ale jakoś mi się nie podobało jak ją obcięła, więc w domu tak poprawiałam, tak poprawiałam, że wyszła mi super fryzura 
reklama
E
etna36
Gość
Gawit śliczna ta twoja dziewczynka i jak pieknie wyglada w kolczykach - super!!!