reklama

Albumik

o kurde faktycznie Michaś zmienił sie niesamowicie :) mój Marcel też ma taką fryze jak Michaś....sie wkurzam taki zarośnięty do niczego nie podobny :D a powiedz mi Michaś był 1-szy raz u fryzjera? Jak zareagował? Ja sie troche boje isc bo znajac młodego to po pierwsze nie usiedzi na fotelu o ile w ogóle one na nim siedzą? jak to wygląda?? a po drugie skręci sobie kark chcąc zobaczyc nożyczki w akcji.....klapa po prostu bedzie.

reklama
raz był na podcięciu kilku wlosków ale to bylo przy okazji strzyzenia Kubusia i trwało kilka sekund czyli wlaściwie można powiedzieć, ze to pierwszy raz. Nasza fryzjerka ma taki specjalny fotel dla dzieci - wysoki, kolorowy z kierownicą. Michaś siedział spokojnie, trochę sie rozglądął. Pod koniec musialam go troszkę zabawiać bo za mocno się rozglądął ale nic mu nie przeszkadzalo i nie marudzil. Z tym, ze Kuba byl pierwszy wiec się najpierw oparzył z sytuacją

Ogladam wasze zdjecia i oczom nie wierze, jak wasze dzieciaki sie zmienily! Nie bede wymieniac ani cytowac, bo za duzo by bylo, napisze ogolnie: wszystkie maluszki calusne i piekne, szok jak czas leci!

moja 13-sto m-czna myszka - o dziwo siedzaca :-) i zarośnięta :-p
jak klikniecie na te foto a pozniej jeszcze raz to bedzie b. duze wyrazne zdjecie :)

Ostatnia edycja:
A tu trochę nas:

Sankowo (na trzeciej fotce słynna minka Asi ;-))
Przyszedł MIKOŁAJ!!!Na ostatnim zdjęcoiu Asia zapatrzona w bąka

Mikołajki na rynku

dziunka dziewczynki jak zwykle urocze Asia porannie do schrupania Igi porannie też jest taki mniam mniam :-):-)

A to nasz pierwszy raz na sankach oraz złapany na gorącym uczynku :)))

jaki słodziak z Kanradka :-)

A to kilka fotek ze spotkania organizowane przez BabyBoom:

rewelacja fajnie ze macie coś takiego

metamorfozy :D przed i po wizycie u fryzjera
]

kilolku chłopaki rozrabiaki SUPER!!!! fryzury przed obięciem REWELACYJNE:-) mi się podobają takie "zarośniete" dzieciaczki

moja 13-sto m-czna myszka - o dziwo siedzaca :-) i zarośnięta :-p
jak klikniecie na te foto a pozniej jeszcze raz to bedzie b. duze wyrazne zdjecie :)

ale śliczny chłopczyk:-) do kogo podobny do mamy czy do taty?? a jaka karnacje ma WOW :-)

Aga Marcelek to wypisz wymaluj cały tatuś :) chociaz niektórzy twierdza ze podobny do mamy, ale to bzdura :) i ja sie tam ciesze przynajmniej nie ma takiej pociągłej twarzy jak ja. Za to charakterek cały mamusiny :D i ciesze sie z tego podziału - wszak my skorpiony jestesmy, i to z tego samego dnia :D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry