Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja jestem totalnie zdezorientowana, wszystko moze go teoretycznie uczulac a pewnych alergenow, np siersci zwierzat lub kurzu nie jestem w stanie zlikwidowac.
Kropecka a jak z kotami?
ja np jestem ogromnie na koty uczulona i na poczatku rodzice nie mieli pojecia od czego nagle jakis wysypek dostawalam.pootem zaczeli to bacznie obserwowac i jaks ie okazalo wystarczylo ze wchodzilam do kolezanki do pokoju.wtedy piekly po czasie oczka czy cos ale wysypka wychodzila po dluzszym czasie.i kot nie musial byc w tym pomieszczeniu.
zastanawiam się czy Wiktor czasem nie uczulił się na Bebilon. Co wypije mleko to mu sie policzki totalnie czerwone robia. No i po spaniu tez wyglada zle :/
A nutramigen mozna bez recepty kupic? Bo mnie sie tez wydaje ze Julcia po mleku ma takie szorstkie i zarumienione policzki. Lekarka mowi ze to nie alergia i zebym natluszczala ale nic to nie daje, zmienilam jej na bebilon HA zaczelo byc troche lepiej ale po kilku dniach znow zaczely byc szorstkie. wykluczylam wszystko i w gre wchodzi tylko mleko. nie wiem, moze przesadzam.... nie wyglada to tragicznie ale chcialabym zeby miala sliczna gladka cere
Basiek nie wiem jak Nutramingen, ale Bebilon Pepti możesz kupić bez recepty- tylko zapłacisz 20 zł za puszkę - na receptę 10zł . Ale na spróbowanie możesz kupić.
basiek, ale cos mi sie wydaje ze twoja mala majac prawie rok raczej nie bedzie zachwycona smakiem bebilonu lub nutramigenu moj tez ma szorstkie czerwone policzki