• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Antykoncepcja

SleepingBeauty

Fanka BB :)
Cześć :)
Proszę Was o poradę..
Po przyjęciu tabletki antykoncepcyjnej po około 2 godzinach wystąpiła u mnie "biegunka", tylko raz. Wiem, że biegunka to więcej niż jeden luźnejszy stolec, no ale. W ulotce jest napisane, że tabletka mogła się nie wchłonąć jeśli wystąpiła SILNA biegunka lub wymioty 3-4 godziny po przyjęciu.
Nie wiem więc co o tym myśleć..
Antykoncepcja została zachowana, czy nie ? Biorę tabletki takie, które można podczas karmienia piersią.

reklama
Cześć :)
Proszę Was o poradę..
Po przyjęciu tabletki antykoncepcyjnej po około 2 godzinach wystąpiła u mnie "biegunka", tylko raz. Wiem, że biegunka to więcej niż jeden luźnejszy stolec, no ale. W ulotce jest napisane, że tabletka mogła się nie wchłonąć jeśli wystąpiła SILNA biegunka lub wymioty 3-4 godziny po przyjęciu.
Nie wiem więc co o tym myśleć..
Antykoncepcja została zachowana, czy nie ? Biorę tabletki takie, które można podczas karmienia piersią.
W którym tygodniu brania się to zdarzyło? Można to potraktować jako zapomnianą tabletkę i w zależności od tego w którym tygodniu zastosować się do zaleceń. Przeczytaj w ulotce na spokojnie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry