Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Na oba.
1. Alkohol nie ma wpływu na działanie antykoncepcyjne tabletek. Jedynie jeśli dojdzie do wymiotów i tabletka się nie wchłonie, działanie ich jest obniżone i zalecana jest dodatkowa antykocepcja
2. Żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności.
a ja myślę, że jesli naprawde pilnujesz tych pigułek, żeby je brać regularnie tak jak należy to zajście w ciążę jest znikome. Jak słyszę, że któras zaszła w ciążę podczas brania pigułek to sobie myślę, że pewnie o jakiejś zapomniała i teraz się nie przyzna tylko chce wywołać sensacje Moja mama jest pracownikiem socjlalnym i ma do czynienia z kobietami, które rozmnażają się jak króliki pomimo, że są niewydolne wychowawczo i OPS sponsorował im tabletki antykoncepcyjne. Wiele z tych kobiet przychodziło do mojej mamy po kilku miesiącach stosowaniai żaliło się, że znów są w ciąży. Moja mama po głębszej rozmowie dowidaywała się, że no faktycznie może jej się zapomniało wziąść 1 albo dwie Także tu jest ważna dyscyplina
8 dni nie stosowałam tabletek anty ponieważ na mieszalam coś w aplikacji gdzie miesiączkę pokazało mi od 1/4listopada i potem od 28/1grudnia ostatni raz tabletkę anty zdążyłam 2 grudnia. Chciałam zacząć brać je od nowa w pierwszy dzień miesiączki czyli tak jak kolejna przypada 25 grudnia.. Dzisiaj miałam stosunek dzień owulacji bez żadnego zabezpieczenia czy mogło dojść do zapłodnienia