Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie korzystam z aplikacji ale tutaj to naciskasz na lubię to i się pojawiają minki a tam w aplikacji niewiem jak jestCześć,
Podpowiecie mi jak mam dodać poprzez aplikację inną reakcję niż "lubię to?"?
Przytrzymuję i nic innego się nie wyświetla.
Niestety w aplikacji nie da się tego zrobić, dodatkowo nawet jak ktoś da inna reakcje niż "lubię to" poprzez stronę to w aplikacji wyświetla się jako polubione.Cześć,
Podpowiecie mi jak mam dodać poprzez aplikację inną reakcję niż "lubię to?"?
Przytrzymuję i nic innego się nie wyświetla.
da się, ja używam. Może to kwestia telefonu i tego jak działa z aplikacją.Niestety w aplikacji nie da się tego zrobić, dodatkowo nawet jak ktoś da inna reakcje niż "lubię to" poprzez stronę to w aplikacji wyświetla się jako polubione.
Widocznie musisz mieć nowa wersje aplikacji bb, ja mam stara, tutaj nie jest to możliwe choć chyba było jakiś czas temu, tak samo na bb na taptalku nie było takiej możliwości.da się, ja używam. Może to kwestia telefonu i tego jak działa z aplikacją.
A jak to robisz?da się, ja używam. Może to kwestia telefonu i tego jak działa z aplikacją.
Nadal mam te funkcjęPo 5 minutach używania stwierdzam, że to jedyny plus - wyszukiwarka mi w ogóle nie działa, nie da się edytować odpowiedzi, nie można sprawdzić swoich poprzednich odp i innych osóbchyba że robię coś źle, nieintuicyjne to trochę
wracam do starej wersji