Tonya
Zadowolona z życia :)
Ja też podaję i D i K. Polecam wersję w kropelkach, łatwa w stosowaniu. Jak mały płacze to kropelka do otwartej buzi natychmiast go uspokaja, chyba są słodkie te witaminki ;-) Oczywiście do wykorzystania raz dziennie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój Fifi ma bardzo suchą skórę nawet oilatium sobie z nią nie poradziło, polecam La Roche-Posay Lipikar Oliwka do kąpieli zdjęcia dodaje się do kąpieli, 2 razy i skóra super :-)
, żebyście szukały alternatywy tych dzieciowych witamin, bo są przereklamowane a kasa leci. Lilce na tych wypasach właśnie za ponad 30 zł/m-c witaminki absolutnie nie zrastały się(czy jak to tam nazwać) bioderka(na tym usg 5-6 tż wyszło). Dawałam te w kapsułułkach 'vita D' i 'vita K' przez jakiś czas(bo przeszłam na mm). I musieliśmy przejść na kroplach- kolejna wizyta u ortopedy i w końcu coś ruszyło.Toyna tylko te wit d i k moga byc otwarte przez 3m-ce a pozniej chyab trzeba kupic nowe, chodzi mi o te w kropelkach. ja za d zaplacialam chyab 8zl a za d kolo 20. szuszu mi w szpitalu tez nie dali recepty pediatra dopiero wypisal.,