• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Aromek

reklama
Dziękuję za odpowiedź, ja dopiero zaczynam, to poprzednim cyklu był zastrzyk ovitrele, z tym że w moim przypadku jeden jajowod niedrożny 😭i nie wiem czy mam jakieś szanse...😢

Hej Dziewczyny, mam pytanie co do Aromka. W ulotce piszę że jest to lek na nowotwór piersi i żeby nie stosować go u kobiet przed okresem menopauzy... To na pewno ten sam lek który przepisał mi ginekolog, koleżanka też go brała, ale mimo wszystko mam z tyłu głowy taki znak zapytania czy to na pewno ten. To ten?

Hej Dziewczyny, mam pytanie co do Aromka. W ulotce piszę że jest to lek na nowotwór piersi i żeby nie stosować go u kobiet przed okresem menopauzy... To na pewno ten sam lek który przepisał mi ginekolog, koleżanka też go brała, ale mimo wszystko mam z tyłu głowy taki znak zapytania czy to na pewno ten. To ten?
Tak [emoji854]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry