Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witam
Dziewczyny ci sąsiedzie o tym badaniu. Lekarz mi zaproponował. Początkowo byłam przeciwna. Ale później pomyślałam ze jeżeli nie daj Boże wyszło by coś to można już wcześniej zapobiegać. I poznamy płeć maleństwa
Chce wiedzieć co Wy o tym sądzicie.
witam
Dziewczyny ci sąsiedzie o tym badaniu. Lekarz mi zaproponował. Początkowo byłam przeciwna. Ale później pomyślałam ze jeżeli nie daj Boże wyszło by coś to można już wcześniej zapobiegać. I poznamy płeć maleństwa
Chce wiedzieć co Wy o tym sądzicie.
@aniaslu to jest nieładna, ukryta reklama kliniki, spójrz na inne posty tej osobyPrzede wszystkim ważne jest by badania prenatalne zostały dokładnie wykonane. Ogólnie ja myślę by zapisać się do Olmedical, ponieważ słyszałam, że tutaj do badania wykorzystywany jest nowoczesny sprzęt jak aparat ultrasonograficzny Samsung Hera W9 dzięki któremu można faktycznie sprawdzić czy wszystko jest w porządku z dzieckiem. Dodatkowo lekarze posiada duże doświadczenie i co ważne badania wykonuje bardzo starannie i dokładnie