• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Badanie USG

KateK27

Początkująca w BB
Witajcie jestem tu nowa.jak wynika z obliczeń jestem w 6 tygodniu ciąży.Dwa dni temu byłam u ginekologa który stwierdził ciąże.Jednak nie pokazał mi płodu jego badanie było szybkie i niewyraźne stwierdził że to jeszcze wcześnie i kazał przyjść za 10 dni.Bardzo się boje ponieważ naczyrałam się że w tym czasie wyraźnie powinien być zarysowany płud i bez problemu powinno być go widać nie wiem co robić czy zmienić lekarza czy czekać na następną wizytę do mojego pytania dołączam zdjęcie z usg

Załączniki

• Screenshot_20210730-211051_Messenger.jpg
    Screenshot_20210730-211051_Messenger.jpg
    105,4 KB · Wyświetleń: 574
reklama
Twoje obliczenia to jedno.. Może ciąża jest młodsza.. Mój lekarz też traktował moja wizytę tak trochę bez zainteresowania, ale jak byłam po tygodniu, zobaczyłam już serce. W 6 tygodniu to jeszcze nie płód w formie dziecka, a raczej taka kijanka.. Cierpliwości!

Twoje obliczenia to jedno.. Może ciąża jest młodsza.. Mój lekarz też traktował moja wizytę tak trochę bez zainteresowania, ale jak byłam po tygodniu, zobaczyłam już serce. W 6 tygodniu to jeszcze nie płód w formie dziecka, a raczej taka kijanka.. Cierpliwości!
Dzięki za słowa otuchy. A tobie w którym tygodniu lekarz pokazał bijące serduszko?

nie płód a na tym etapie zarodek:)

ja w 6tyg 5 dniu (wyliczone z ostatniej miesiączki) widziałam 5mm zarodek z serduszkiem,, ale tobie równie dobrze mogła się przesunąć owulacja i ciąża jest młodsza, nie ma co panikować na tym etapie
jakiej wielkości masz pęcherzyk ciążowy?

Witajcie jestem tu nowa.jak wynika z obliczeń jestem w 6 tygodniu ciąży.Dwa dni temu byłam u ginekologa który stwierdził ciąże.Jednak nie pokazał mi płodu jego badanie było szybkie i niewyraźne stwierdził że to jeszcze wcześnie i kazał przyjść za 10 dni.Bardzo się boje ponieważ naczyrałam się że w tym czasie wyraźnie powinien być zarysowany płud i bez problemu powinno być go widać nie wiem co robić czy zmienić lekarza czy czekać na następną wizytę do mojego pytania dołączam zdjęcie z usg
Czesc

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry