Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale to była pierwsza wizyta czy jak? Jaki był w ogóle cel? Bo ogólnie w 13 tygodniu powinnaś już mieć prenatalne i tym samym dokładnie zrobione USG.Dzisiaj byłam u ginekologa prowadzącego ciążę jestem w 13tygodniu ciąży i ginekolog wykonał USG ale nie zobaczyłam mojego dziecka ani na ekranie ani nie dostałam zdjęć USG czy to normalne
Zdjęcie jest mega słabe, ja tu nie umiem.nic zobaczyc ,ale uważam że lekarz wie lepiej ,niż kobitki na forumWitam, chciałabym ocenić co widać na usg? Lekarz ocenił płeć dziecka jednak ja nie bardzo widzę ze to tak jest. Jak uważacie jaka jest płeć?
No jest w powiększeniu i podobno to chłopiec, ja niestety tez nic tu nie widzę ale może ktoś z was tez tak widzi ?Zdjęcie jest mega słabe, ja tu nie umiem.nic zobaczyc ,ale uważam że lekarz wie lepiej ,niż kobitki na forum
Masz inne?No jest w powiększeniu i podobno to chłopiec, ja niestety tez nic tu nie widzę ale może ktoś z was tez tak widzi ?
No wiec musisz polegac na opini lekarza, wykonujac usg mogl narzady sprawdzic z kazdej strony jesli dziecko wspolpracowalo i stad jego ocena i pewnosc, jak masz watpliwosci to pozostaje dodatkowa wizyta z usg.Niestety nie,