• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Badanie krzywy cukrowej

Kajakoo

Zaciekawiona BB
Dostałam skierowanie od mojego ginekologa na badanie krzywy cukrowej to moja pierwsza ciąża i szczerze byłam przekonana że nie muszę się na to badanie umawiać tylko przychodzę jakiegoś dnia rano i tyle a koleżanka mi mówi że trzeba się umawiać , serio tak jest ?

reklama
Ja tylko dodam, że w niektórych punktach pobrań wymagają przyjścia z glukoza ( wcześniej kupiona w aptece). W innych mają glukozę w cenie badania lub dodatkowo płatną. A też spotkałam się z takim, w którym nie pozwalają użyć własnej glukozy.

Dostałam skierowanie od mojego ginekologa na badanie krzywy cukrowej to moja pierwsza ciąża i szczerze byłam przekonana że nie muszę się na to badanie umawiać tylko przychodzę jakiegoś dnia rano i tyle a koleżanka mi mówi że trzeba się umawiać , serio tak jest ?
1. Krzywej cukrowej, a nie krzywy.
2. Zadzwoń do laboratorium, w którym planujesz zrobić to badanie i spytaj.

reklama
Tak jak piszą dziewczyny, wszystko zależy od punktu.
Ja w swojej mogłam przyjść w dowolny dzień, ale musiałam mieć swoją glukozę i wodę .
Warto zadzwonić i zwyczajnie zapytać, kiedy, o której i co zabrać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry