• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bardzo aktywne dziecko 35tc

nowamloda12

Fanka BB :)
Dziewczyny jestem w 34t3d ciąży.
Moja mała od zawsze była aktywna ale nie aż tak, jak teraz przez ostatnie 2 dni i noc.
Od dwóch dni moje dziecko kopie cały dzien bez żadnej przerwy (i to tak ze wszystko w środku boli i na dole tez czuje jak kopie jak by miała zaraz wypaść) w nocy jest to samo już tak 2 dni.. nie wiem czy mam się niepokoić ? Czy jest to normalne ?

reklama
Rozwiązanie
U
Właśnie lekarza mam dopiero w środę :/ a gdy pojadę do nas do szpitala, to od razu zostawiają na pare dni do obserwacji, nawet gdy wszystko jest dobrze.
A co w tym złego? To chyba dobrze, ze chcą spr czy na pewno wszystko ok i ty będziesz miała pewność i święty spokój.
Ja od 25 tygodnia miałam bardzo bardzo aktywne dziecko i z każdym tygodniem było co raz bardziej aktywne. Na samej końcówce to ruchy właśnie były bolesne dołem, nie raz mialam uczucie jakby mała chciała wyjść. Czasem się zastanawiałam czy ona wogóle śpi :). Jednak ja miałam od 28 tygodnia codziennie ktg aż do końca więc byłam spokojna, że wszystko ok a s 25 tygodniu jak charakter ruchów się zmienił to poszłam do lekarza. Na Twoim miejscu dla swojego spokoju poszłabym do lekarza nawet tylko po to aby usłyszeć, że wszystko jest ok.

Ja od 25 tygodnia miałam bardzo bardzo aktywne dziecko i z każdym tygodniem było co raz bardziej aktywne. Na samej końcówce to ruchy właśnie były bolesne dołem, nie raz mialam uczucie jakby mała chciała wyjść. Czasem się zastanawiałam czy ona wogóle śpi :). Jednak ja miałam od 28 tygodnia codziennie ktg aż do końca więc byłam spokojna, że wszystko ok a s 25 tygodniu jak charakter ruchów się zmienił to poszłam do lekarza. Na Twoim miejscu dla swojego spokoju poszłabym do lekarza nawet tylko po to aby usłyszeć, że wszystko jest ok.
Właśnie lekarza mam dopiero w środę :/ a gdy pojadę do nas do szpitala, to od razu zostawiają na pare dni do obserwacji, nawet gdy wszystko jest dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry