Jeju jak to slysze ze polozna kazala dokarmiac bo dziecko wisi to jestem załamana

Jaki w Polsce jest niedouczony personel.. Ja to chyba szczescie mialam z poloznymi...
Jesli maluch przybiera i robi siusiu znaczy ze sie najada.Nie ma sily zeby dziecko non stop wisialo a Ty mleka nie miała.
Dziecko na poczatku moze wisiec 24 na dobe to potrzeba ssania i bliskosci.Dziecko je od 5 do 15 min. Pomysl jakby tyle jadlo co wisi to by peklo..Z reszta to czuc kiedy je a kiedy ssa. To wiszenie mija z czasem. I tak tez dziecko wypracowuje laktacje. Mojej przyjaciółki corka wisiała na poczatku non stop tylko cyc uspokajal ,minelo;-)
Mleko mamy tez jest delikatne .(lekkostrawne)
.A jak dalas butle to niektóre dzieci potem nie chcą cyca bo z butelki szybciej leci z piersi na poczatku trzeba sie nameczyc zadna filozofia.
Trzeba samemu sie doszkalac bo u nas wiedza o KP strasznie kuleje. Ja bym taka polozna wysmiala porostu ze niszczy laktacje.
Wczoraj wlasnie bylam w odwiedzinach u kolezanki ma miesięcznego synka tez dokarmiala za rada poloznej bo Jasiek wisial wytlumaczylam jej co i jak i dzisiaj mi pisala ze zaluje ze wczesniej nie skorzystała z rad i czyjegos wsparcia posłuchała tej poloznej i dokarmiala bo okazalo sie ze to w ogole nie potrzebne i maly od wczoraj na samym cycu spokojniejszy i jest super.i dziekowala .Nie to ze sie wyjmadrzam ale to juz ktoras koleżanka ktorej bardzo pomoglam a chciały kończyć KP .
Zmien polozna na taka ktora ma najświeższa wiedze chociaz u mnie byla dwa razy i wiecej nie potrzebowałam idz do doradcy poczytaj sobie blog Hafija babka która uratowala tysiace KP.
I uruchom swoje piersi.:-)
Z reszta sama piszesz ze synek ma silna potrzebe ssania wiec masz odpowiedź dlaczego wisi.
Strasznie Ci namieszala..i maluszkowi.
Poloz sie i daj synkowi ssac mama i cyc to teraz
najwzniejsze rzeczy dla niego w koncu zlapie.
W razie w mozesz napisac na priv do mnie