Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć:-) Mam pytanko - czy uszyłabyś dla mojej małej dresik w rozmiarze 80 i dodatkowo chustę i czapkę na jesień też w tym samym wzorze jaki miałby dres?:-) Rozglądam się za czymś takim więc jeśli miałabyś siłę i ochotę to byłabym wdzięczna :-):-)Moze wstawie linka, tak bedzie latwiej. Tu jest sklep z bawelna i minky, dajcie znac jak wpadnie cos w oko
Link do: Skorpion
Hej nie ma problemu, tylko masz moze jakis wzor opatrzony? Ja Ci poprzesylam kilka fotek dresow co szylam, moze cos Ci wpadnie w oko, jesli chodzi o wzory dresowek, to wejdz na sklep "metryicentymetry.pl" tam w dresowki i moze jakis wzor. Ci wpadnie w okoCześć:-) Mam pytanko - czy uszyłabyś dla mojej małej dresik w rozmiarze 80 i dodatkowo chustę i czapkę na jesień też w tym samym wzorze jaki miałby dres?:-) Rozglądam się za czymś takim więc jeśli miałabyś siłę i ochotę to byłabym wdzięczna :-):-)
Coś oglądałam ale w sumie na nic konkretnego nie zdecydowałam się:-) zobaczę materiały na tej stronie, przejrzę zdjęcia które wyślesz i na pewno coś wybiorę:-)Hej nie ma problemu, tylko masz moze jakis wzor opatrzony? Ja Ci poprzesylam kilka fotek dresow co szylam, moze cos Ci wpadnie w oko, jesli chodzi o wzory dresowek, to wejdz na sklep "metryicentymetry.pl" tam w dresowki i moze jakis wzor. Ci wpadnie w oko
A mojej zdjęcia nie ma...?
Wlasnie czekam az mama odpisze czy sa. Twoja jeszcze sie konczy kochanaA mojej zdjęcia nie ma...?
Pieniążki doszły?
Już się doczekać nie mogę.Wlasnie czekam az mama odpisze czy sa. Twoja jeszcze sie konczy kochanawiec jak bedzie gotowa to wstawie oczywiscie
![]()