reklama
G
gość2.14
Gość
Kurcze dalej ponizej 5 wiec nie, ale ja bym te bete powtórzyła, bo dosc wysoki wynik. Chociaż nie chce ci nadzieji robic
Olao101
Aktywna w BB
Już i tak se narobiłam nadzieiKurcze dalej ponizej 5 wiec nie, ale ja bym te bete powtórzyła, bo dosc wysoki wynik. Chociaż nie chce ci nadzieji robic

G
gość2.14
Gość
To daj znac ! PowodzeniaJuż i tak se narobiłam nadzieitak ze jutro lecę znowu bo przecież nie wytrzymam
![]()
Olao101
Aktywna w BB
Dam znaćTo daj znac ! Powodzenia

U
użytkowniczka_e
Gość
Daj znać jaki wynikDam znaćcoś czuje ze to będzie super dzień dwa dni temu tez miałam <2.3 a dziś 4.68
![]()

G
gość2.14
Gość
Dam znaćcoś czuje ze to będzie super dzień dwa dni temu tez miałam <2.3 a dziś 4.68
![]()
Łoł, nie spotkałam takiej sytuacji. Nie mówię, że tak może nie być, bo to tuż tuż blisko. No nic zrób jutro i daj znac.
Pati2388
Fanka BB :)
@angeliskax chyba ty miałaś betę podobna dobrze pamiętam

angeliskax
Moderator
Oj tak, @Pati2388 ma rację.Dam znaćcoś czuje ze to będzie super dzień dwa dni temu tez miałam <2.3 a dziś 4.68
![]()
reklama
Olao101
Aktywna w BB
Jutro z rana lecę na betę bo nie wytrzymam dłużejOj tak, @Pati2388 ma rację.w poniedziałek miałam podobna a w środę 2 dni później prawie 30
więc możliwe ze coś wyłapałaś... ale ja bym zrobiła albo jutro albo pojutrze żeby mieć pewność że to nie spadek tylko ze rośnie
![]()