G
guest-1716560141
Gość
Pierwsza, wcześniej miałam problem z owulacjami.Ciąża biochemiczna zdarza się niestety często. To Twoja pierwsza czy masz już za sobą straty?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pierwsza, wcześniej miałam problem z owulacjami.Ciąża biochemiczna zdarza się niestety często. To Twoja pierwsza czy masz już za sobą straty?
A czy beta 56.70mlU/l to dobry wynik , ostatni okres miałam 26majaCiąża biochemiczna zdarza się niestety często. To Twoja pierwsza czy masz już za sobą straty?
Wszystko zależy od tego kiedy była owulacja. Wynik jest niski, ale wskazuje na ciążę. Nie macosię dziwić, że lekarz nic nie zobaczył bo to jest możliwe od bety około 1000-1500.A czy beta 56.70mlU/l to dobry wynik , ostatni okres miałam 26maja
Czyli czekać...Wszystko zależy od tego kiedy była owulacja. Wynik jest niski, ale wskazuje na ciążę. Nie macosię dziwić, że lekarz nic nie zobaczył bo to jest możliwe od bety około 1000-1500.
Czyli czekać...
Widocznie owulacja była wcześniej. Na USG będzie już widac pecherzyk.Hej dziewczyny, zrobiłam wczoraj test ciążowy a tam 2 grube krechy, okres mam dostać dopiero za 3 dni, pojechałam na betę i wynik wyszedł 1316. Czy to nie za dużo jak na betę przed miesiączka ? Kochane pomocy bo się stresuje że ten wynik jest za wysoki