reklama

Beta przed miesiączka

Cześć dziewczyny:)

16.09 20dc coś mnie tknęło i zrobiłam test ciążowy, który wyszedl pozytywnie( pokazał 1-2 tyg ciazy zrobiłam to wieczorem) na drugi dzień pojechałam na betę wyszła 16 . Umówiłam się na wizytę u ginekologa, ktory przepisal mi tabletki 1x3 duphaston 19.09 23dc zrobiłam kolejny raz wynik 56 . Inne test robione codziennie pokazywaly druga kreska ale bardzo bardzo blada. Jutro idę powtórzyć betę. Czy jest choć mała szansa na ciążę?
Jestem 4 dni przed miesiączka, od ponad roku staramy sie o dzidziusia w czerwcu zmieniłam lekarza, który specjalizuje się w leczeniu niepłodności. Po usg wyszło, że nie pęka mi pecherzyk-miałam cykle bezpwulacyjne. 6.09 10dc dostalam zastrzyk ovitrele, kochalismy się 10,11,12 dc ponieważ lekarz stwierdził że pecherzyk jest dość duży i powinien pęknąć po zastrzyku. Jedyny objaw, który mam to sennosc i duże zmęczenie. Nic więcej. boję się czy nie jest za wcześnie żeby robić sobie nadzieję. We wtorek 24.09 mam wizytę u ginekologa(dzień 1 dnia okresu)
Dziękuję za każdą odpowiedź! Pozdrawiam.
Ewelina

Ostatnia edycja:
reklama
Tak jak pisze Fado, po zastrzyku beta wychodzi dodania.
Lekarz nie mówił żeby przez 2 tygodnie od stymulacji nie robić bety?

Nadzieja jest, bo beta rośnie. Wydaje mi się, że już by spadała gdyby do zapłodnienia nie doszło. :)

Wiem, że łatwo powiedzieć, ale musisz trochę wyluzowac i czekać.

Trzymam ogromne kciuki za powodzenie! :)

Ja jak miałam zastrzyk ovitrele to lekarz mi nie kazał badać bety do 2 tygodni. 2 tygodnie po zrobiłam badania i już faktycznie nie było zfałszowane bo beta była 0 i coś tam po przecinku a skoro u Ciebie rośnie to raczej nie jest to już efekt zastrzyku :)

W pierwszej ciąży zrobiłam betę 8 dni po zastrzyku prwgnyl i wyszła 8. Gin powiedziała że ciąża. Powtórzyłam po dwóch dniach i wynosiła 22. Dziś córka ma 3 latka. W obecnej ciąży zrobiłam betę po 11 dniach od zastrzyku ovitrelle i wyniosła 63. Po dwóch dniach ponad 240. Teraz jestem w 35 TC. Gdyby to był zastrzyk to beta by spadła. Jutro zapewne będzie jeszcze wyższa. Powodzenia :)

W pierwszej ciąży zrobiłam betę 8 dni po zastrzyku prwgnyl i wyszła 8. Gin powiedziała że ciąża. Powtórzyłam po dwóch dniach i wynosiła 22. Dziś córka ma 3 latka. W obecnej ciąży zrobiłam betę po 11 dniach od zastrzyku ovitrelle i wyniosła 63. Po dwóch dniach ponad 240. Teraz jestem w 35 TC. Gdyby to był zastrzyk to beta by spadła. Jutro zapewne będzie jeszcze wyższa. Powodzenia :)
Dziękuję bardzo! Jednak muszę czekać do poniedziałku, nie dostałam jeszcze wyniku :( bardzo jest ciekawa czy nadal rośnie, bete robię dla siebie bardziej, ponieważ ginekolog stwierdził, że jest jeszcze za wcześnie, że boi się cokolwiek powiedzieć i chce mieć pewność przynajmniej trzy lub cztero cyfrowy wynik.
Na razie muszę wyluzować, ale z uśmiechem czekam na następny tydzień:-)

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry