Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz, bo przypuszczam, że nikt tutaj nie wie tego...Czy jeżeli dzisiaj robiłam betę rano w diagnostyce i dalej nie mam wyników to je dostanę ? Jest piątek stresuje się że będę musiała czekać do poniedziałku
Jak diagnostyka to w większym mieście czy muszą gdzieś daleko wozić próbki? Jutro mają zamknięty punkt? Infolinia jeszcze 10 min czynnaCzy jeżeli dzisiaj robiłam betę rano w diagnostyce i dalej nie mam wyników to je dostanę ? Jest piątek stresuje się że będę musiała czekać do poniedziałku
Katowice, dzwoniłam na infolinię już godzinę temu bardzo nieprzyjemna pani była i kazała se sprawdzaćJak diagnostyka to w większym mieście czy muszą gdzieś daleko wozić próbki? Jutro mają zamknięty punkt? Infolinia jeszcze 10 min czynna![]()
Ja miałam, zdarzyło się to raz co prawda ale jednak.Katowice, dzwoniłam na infolinię już godzinę temu bardzo nieprzyjemna pani była i kazała se sprawdzać
Chciałam wiedzieć czy któraś z Was miała wyniki później niż 18.00
Niestety, zawsze miałam najpóźniej 17, ale może jeszcze wskocząKatowice, dzwoniłam na infolinię już godzinę temu bardzo nieprzyjemna pani była i kazała se sprawdzać
Chciałam wiedzieć czy któraś z Was miała wyniki później niż 18.00