• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Biegunka u 3 latki

Caro666

Fanka BB :)
Córka prawie 3 lata ma ju około tydzień biegunkę , nie wodnista ale żadna . Śmierdzące kupy czasem czarne dość powinnam się martwić ? Daje jej na biegunkę ale mało co to daje , kiedyś mieliśmy taką sytuację jadła dużo pistacji ale jak odłożyłam to potem przeszło właśnie po tygodniu . Teraz odstawiłam jej pistacje i dalej nie przechodzi ? Powinnam jej jakieś badania zrobić

reklama
Córka prawie 3 lata ma ju około tydzień biegunkę , nie wodnista ale żadna . Śmierdzące kupy czasem czarne dość powinnam się martwić ? Daje jej na biegunkę ale mało co to daje , kiedyś mieliśmy taką sytuację jadła dużo pistacji ale jak odłożyłam to potem przeszło właśnie po tygodniu . Teraz odstawiłam jej pistacje i dalej nie przechodzi ? Powinnam jej jakieś badania zrobić
Udaj się do pediatry.

Tak długa biegunka powinna być pilnie skonsultowana z pediatrą. Są wysokie temperatury, dziecko z biegunką się szybciej odwadnia. Nie czekaj z wizytą u lekarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry