• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Biegunka u 7 tygodniowego niemowlaka

P86

Fanka BB :)
Maly ma przedłużająca się zoltaczke. Dostałam radę, aby podać małemu 30 ml mleka modyfikowanego dwa razy dziennie do posiłku. Niestety źle zakodowalam położną i podawałam do każdego posilku. Mały je 80 ml więc podawałam 50 ml mojego (kpi) I 30 ml mm. Od wczoraj mały robił dużo więcej kup (normalnie robi moze 3 porzadne w ciagu dnia). Od dziś nocy zrobił już 7, w odstępach nawet 30 minut.. Mają luźną konsystencję, zawierają sluz i bywały zielonkawe (mogę dodać zdjęcia- dokumentuje dla lekarza w razie potrzeby). Nie ma temperatury. Wczesniej podejrzewalam alergie na bmk, sama odrzucilam przetwory krowie juz miesiac temu.Czy pędzić na świąteczna opiekę czy poczekać do jutra?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry