Witam. Polozna polecila mi bio gaje bo mala ma problem brzuszkowy. Wczesniej pare dni sab simplex stosowalismy. Wczoraj byl jakis kryzys wiec dostala i bio gaje i sab simplex dwa razy. Moje pytanie. Zaleca sie 5 kropli na dzien. Ale jak to zeobic jak te krople takie tluste ze zostaja na lyzeczce, wiadomo nie cale ale lyzeczka jest tlusta lub zostaje na spodzie pozniej jak sie zbierze do kuoy to troche tego jest. nawet jak dodam swoje mleko. Dzis postanowilam dac wiecej kropelek skoro coa sie ostaje i na ustach i na lyzeczce. Dalam 6 plus 1 prosto do buzi mi sie udalo. Dalam je pod koniec karmienia bo wczesniej mala bardzo plakala. I ulalo jej sie pozniej. Dodalam jeszcze w krople. Czyli razem z 9. Wiec moje pytanie brzmi czy to nie bedzie za duzo? Bo albo wywalila to w ulaniu albo cos sie z dawki ostalo i tak na lyzeczce. Czy ktos stosowal wyzsza dawke niz zalecana? A te dziewczyny ktore dawaly ttlko 5 kropelek i cos wam zostawalo na lyzeczce to widzialyscie poprawe i nie trzeba wcale dawax wiecej kropel? Moja mala jutro konczy miesiac.