• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Blada kreska na teście

Olil

Fanka BB :)
itam! Staramy się już o dzidziusia 8 cykli. Od trzech dni spóźnia mi się okres. Zrobiłam dwa testy i na dwóch jest cieniutka bardzo jasna druga kreska. Czy mogę być w ciąży ? Brzuch boli mnie jak w trakcie okresu do tego śpię jakoś tak nie spokojne. Długość moich cykli to 26 dni dzisiaj jest 29.
Jestem tu nowa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
reklama
Jak bardzo ciezka praca to zwolnienie.

Jeśli pracodawca nie postara się o lżejsza pracę, nie bedzie pomocny czy tez współpracownicy nie będą pomagac to zwolnienie. Ja np. robiłam kilometry i też moje obowiązki się z deczka pozmieniały no ale kilometry robić robiłam i tak..mimo wszystko nie robiłam wielu rzeczy le dzięki temu mogłam być aktywna dopóki samo ciało nie powiedziało..dobra już dość

Dziewczyny nic z tego dostal am okresu:-(
Przykro mi..
Ale moze nic straconego, znam przypadek gdzie dziewczyna normalnie miała jakby @ na poczatku ciąży.. albo może biochemiczna..? Niestety bardzo często sie zdarzają.. sama w ostatnich dwoch cyklach ciaze biochemiczne..
Mimo wszystko pojdz na betę, jesli bedzie pozytywna to najpewniej cb. powtórz po 48h sprawdzic czy rosnie czy spada.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry