Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mialam dwa razy takie brazowe..pozniej trochę żółte..ogl ja mam caly czasA powiedz mi jak to jest z tymi upławami? W ciąży one powinny być czy nie?
Ja mam mega klucia...takie chwilowe...ze kroka nie zrobie jakby ktos mi szpilki wbijal...takie menstruacyjne czasem tez mam ale bez skurczyHej jestem w 4 miesiącu ciąży czy któraś z mam odczuwała może ból macicy tj jak na okres lub kłujący? Oprócz tego żadnych objawów żadnych plamień ani nic![]()
no właśnie skurczy jako takich nie mam tylko ten ból i nie wiem czy się zgłaszać z tym czy poczekać na spokojnie na wizytę, którą mam 9 września u mojej ginekologJa mam mega klucia...takie chwilowe...ze kroka nie zrobie jakby ktos mi szpilki wbijal...takie menstruacyjne czasem tez mam ale bez skurczy
Ja bym poczekala..jezeli nie ma dziwnych uplawow i krwawienno właśnie skurczy jako takich nie mam tylko ten ból i nie wiem czy się zgłaszać z tym czy poczekać na spokojnie na wizytę, którą mam 9 września u mojej ginekolog
A powiedz mi jak to jest z tymi upławami? W ciąży one powinny być czy nie?Ja bym poczekala..jezeli nie ma dziwnych uplawow i krwawien![]()
Ja mialam dwa razy takie brazowe..pozniej trochę żółte..ogl ja mam caly czasA powiedz mi jak to jest z tymi upławami? W ciąży one powinny być czy nie?