Madziuska324
Początkująca w BB
Witam. Czy ktoś z was miał ból piersi i brzucha po @?? Znaczy nie wiem czy można to nazwać @ gdyż była bardzo słaba a test wyszedł negatywnie na dwa dni przed terminem. Nie wiem co o tym myśleć...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiemy że rozczarowanie boli ale ja wolałbym wiedziec.Staramy się od 13 miesięcy. Aktualnie mam za sobą dwa cykle na duphastonie.
Coś w tym jwst powiem CiJa zaszłam równy rok po poronieniu. Moim sposobem było wywalenie wszystkich aplikacji, przestalam obserwować owulace, objawy symptomy, przytulaski kiedy ochota a nie regularnie co 2 dni i cyk w pierwszym cyklu się udało. A test zrobiłam tylko dlatego że mi koleżanka powiedziała że chyba jestem w ciąży bo mam fochy
Także recepta jest żeby się nie starać![]()
Leć rano do laboratorium. Zapłacisz parę zł więcej a przynajmiej będziesz miała pewność i jasność. Jeśli wyjdzie ciąża od razu wal do gina niech zobaczy skąd to krwawienie, przepisze może suple i luteinę. Trzymam mocno kciuki i dawaj znaćNo napewno macie rację☺ chcialabym aby się udało. Jutro kierunek apteka![]()
Trzymam mocno kciuki i daj znac ❤Dziękuję ☺
Jeszcze będziesz krzyczeć że masz dosyć ciąży jak się pojawia objawyDziękuję ☺