Madziuska324
Początkująca w BB
Witam. Czy ktoś z was miał ból piersi i brzucha po @?? Znaczy nie wiem czy można to nazwać @ gdyż była bardzo słaba a test wyszedł negatywnie na dwa dni przed terminem. Nie wiem co o tym myśleć...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiemy że rozczarowanie boli ale ja wolałbym wiedziec.Staramy się od 13 miesięcy. Aktualnie mam za sobą dwa cykle na duphastonie.
Coś w tym jwst powiem CiJa zaszłam równy rok po poronieniu. Moim sposobem było wywalenie wszystkich aplikacji, przestalam obserwować owulace, objawy symptomy, przytulaski kiedy ochota a nie regularnie co 2 dni i cyk w pierwszym cyklu się udało. A test zrobiłam tylko dlatego że mi koleżanka powiedziała że chyba jestem w ciąży bo mam fochy
Także recepta jest żeby się nie starać![]()
Leć rano do laboratorium. Zapłacisz parę zł więcej a przynajmiej będziesz miała pewność i jasność. Jeśli wyjdzie ciąża od razu wal do gina niech zobaczy skąd to krwawienie, przepisze może suple i luteinę. Trzymam mocno kciuki i dawaj znaćNo napewno macie rację☺ chcialabym aby się udało. Jutro kierunek apteka![]()
Trzymam mocno kciuki i daj znac ❤Dziękuję ☺
Jeszcze będziesz krzyczeć że masz dosyć ciąży jak się pojawia objawyDziękuję ☺