reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Brak okresu

reklama
Chyba nie ma się co produkować bo to albo gimnazjum albo troll. Normalna laska jak się jej spóźnia okres to idzie na betę a nie pyta randomowych lasek w Internecie czy jest w ciąży.
To są rozważania typu - nie zrobię testu, ani bety ( bo chce i nie chce wiedzieć), ale wy mi za to powiedzcie czy jestem w ciąży 🤣 nie rozumiem takich postów...

To są rozważania typu - nie zrobię testu, ani bety ( bo chce i nie chce wiedzieć), ale wy mi za to powiedzcie czy jestem w ciąży 🤣 nie rozumiem takich postów...

Dobre 3/4 postów tutaj takich jest...

Albo powiedz proszę, że to nie jest ciąża na 100% (ale nie zrobiłam testu lub bety... albo zrobiłam ale i tak nie ufam wynikom i schizuję) albo ewentualnie czy to może być ciąża bo chcę w niej być, ale też nie sprawdzę tylko przez tydzień będę się nakręcać i pytać raz po raz aż dostanę okres. 🤪

Jak to wytkniesz to olaboooogaaaa jak to tak, kobieta kobiecie, matka matce... 😏

Do góry